پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۲۹

استقبال غیرمنتظره از یک فیلم/

وقتی یک پسربچه در سازمان ملل از حقوق ایران دفاع می‌کند

وقتی یک پسربچه در سازمان ملل از حقوق ایران دفاع می‌کند

فیلم "تنهای تنها تنها" ساخته احسان عبدی‌پور با استقبال بسیار خوبی روبرو شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم "تنهای تنها تنها" با نام قبلی "رنجرو" امروز در برج میلاد در سانس سوم روی پرده رفت. این فیلم با سالن پر به نمایش در آمد. به طوریکه تا پایان تیتراژ هیچ کدام از مخاطبان از روی صندلی های خود بلند نشدند و در نهایت هم سه بار فیلم را تشویق کردند.

حتی دوباره با روشن شدن چراغها به سمت عوامل فیلم در سالن رفتند و به آنها تبریک گفتند و دوباره دست اندرکاران فیلم را تشویق کردند. این برای اولین بار در این دوره جشنواره بود که فیلمی تا این حد مورد تشویق قرار می گیرد.

این فیلم کارگردانی  احسان عبدی‌پور و تهیه کنندگی ادریس عبدی‌پور از تولیدات صدا و سیمای مرکز بوشهر است. این فیلم  داستان پسری است که در روستای اطراف نیروگاه اتمی بوشهر (هلیله) با پسر روسی از خانواده مهندس های نیروگاه دوست می شود و اتفاقات جدیدی رقم می خورد. این فیلم غرور ملی و روحیه صلح طلبی ایرانیان را نشان می‌دهد.

میثم فرهومند، آرمان هوانسیان، ابراهیم تمهید، عباس جوادی، آنا پانوسیان، تیگران خزمالیان، عباس باک، حسین قفلی، محسن مکاری و غلامرضا فرح زاده برخی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

این فیلم را بیشتر می توان فیلمی در ژانر کودک و نوجوان دانست.

کد خبر 1808801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha