پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۳۶

غیاثی‌راد خبر داد:

برگزاری جشنواره مطبوعات دفاع مقدس در انتظار حمایت معاونت مطبوعاتی

برگزاری جشنواره مطبوعات دفاع مقدس در انتظار حمایت معاونت مطبوعاتی

معاون تبلیغات و روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره مطبوعات دفاع مقدس در صورت تامین هزینه جوایز این جشنواره توسط معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد خبر داد.

داوود غیاثی‌راد، معاون تبلیغات و روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاخیر در زمان برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره مطبوعات دفاع مقدس اظهار کرد: برای برگزاری این دوره از این جشنواره باید با معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هماهنگی‌هایی می‌شد که این مسئله به بعد از ایام 22 بهمن موکول شده است.

وی افزود: معاونت مطبوعاتی در برنامه‌های هر ساله خود ردیف بودجه‌ای برای این جشنواره دارد که بر اساس آن برخی از هزینه‌های جشنواره را متقبل می‌شود، امسال هم قرار است پس از ایام 22 بهمن در جلسه‌ای در این زمینه با معاونت مطبوعاتی صحبت کنیم و تکلیف این جشنواره را روشن کنیم.

غیاثی‌راد ادامه داد: ما از معاونت مطبوعاتی خواسته‌ایم که تنها جوایز برگزیدگان جشنواره را تامین کند و اجرای باقی امور و داوری در این جشنواره را هم به بنیاد بسپارد.

معاون تبلیغات و روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تاکید کرد: در صورت تامین این بودجه، ما آماده هستیم که در اسفند ماه فراخوان این جشنواره را منتشر کنیم.

این مقام مسئول در بنیاد حفظ آثار تصریح کرد: جدا از آثاری که برای ما ارسال خواهد شد، بریده جراید و آثار منتشر شده در سایت‌های خبری درباره دفاع مقدس را در سال جاری گردآوری کرده‌ایم و مشکلی برای شروع فرآیند داوری این جشنواره وجود ندارد.

کد خبر 1809147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha