پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۵:۴۱

ماشین‌سازان به دنبال بقا در لیگ دسته اول/شهرداری اراک با ضیایی 3امتیاز می‌خواهد

ماشین‌سازان به دنبال بقا در لیگ دسته اول/شهرداری اراک با ضیایی 3امتیاز می‌خواهد

تبریز - خبرگزاری مهر: تیم ماشین سازی تبریز برای زنده نگه داشتن امید های بقای خود در لیگ دسته اول فوتبال باشگاه های کشور باید از خانه تیم شهرداری اراک با دست پر بازگردد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته نوزدهم رقابتهای فوتبال لیگ دسته اول باشگاه های کشور عصر پنجشنبه هفته جاری با برگزاری 14 دیدار در شهرهای مختلف سپری خواهد شد که در یکی از بازیهای حساس گروه الف دو تیم همسایه جدولی شهرداری اراک و ماشین سازی تبریز به دیدار یکدیگر خواهند رفت.

ماشین سازی تبریز که هفته قبل با یک گل مشکوک سه امتیاز به میهمان خود نفت مسجد سلیمان داد، این هفته باید در خانه نزدیک ترین تیم به قعر جدول گروه الف پیکار کند. تیم شهرداری اراک نیز در بازی هفته گذشته خود، یک بر صفر به تیم رده دومی الوند همدان باخت تا در شش بازی اخیر خود پنجمین بار طعم شکست را بچشد. ماشین سازی اکنون با 11 امتیاز در رده چهاردهم و آخر جدول ایستاده و تیم شهرداری اراک با 16 امتیاز رتبه سیزدهم را در اختیار دارد.

این دیدار به واسطه همسایگی دو تیم در جدول و تلاش هر دو برای فرار از قعر، می تواند از اهمیت و حساسیت فوق العاده ای برخوردار باشد. همچنین با توجه به شرایط جدول رده بندی، یک بازی سخت در انتظار دو تیم است که در این میان تیم ماشین سازی تبریز با هدایت حسین خطیبی به جهت نیاز بیشتر به کسب سه امتیاز و اینکه این تیم دو هفته پیش نیز در بیرون از خانه پیروز شده، از انگیزه بیشتری نسبت به حریف برخوردار است.

تیم شهرداری اراک نیز به جهت برخورداری از امتیاز میزبانی، می تواند دسترسی بهتری به امتیازات کامل این دیدار داشته باشد اما این تیم در بازی های خانگی قبلی خود فقط دو بار پیروز شده و چهار شکست و سه تساوی نیز در ردیف نتایج بازی های خانگی این تیم دیده می شود.

البته شهرداری اراک پس از نتایج ضعیفی که کادرفنی پیشین این تیم کسب کرد، یکی، دو روز قبل محمد حسین ضیایی سرمربی اسبق تیم های شهرداری و گسترش فولاد تبریز را در راس کادر فنی خود قرار داد تا بلکه این مربی که سابقه زیادی در لیگ دسته اول دارد، گره مشکلات فنی تیم اراکی ها را بگشاید.

بازی رفت دو تیم در تبریز با گل دیرهنگام قادر افکاری به سود سبزقباهای تحت هدایت فنی علیرضا اکبرپور خاتمه یافت و اکنون باید منتظر ماند و دید که در بازی برگشت چه نتیجه ای برای دیدار دو همسایه پایین جدولی رقم خواهد خورد.

دیدار دو تیم از ساعت 14 فردا پنجشنبه در اراک برگزار خواهد شد.

کد خبر 1810026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha