به گزارش خبرنگار مهر، فرزین لطف پوری ظهر چهارشنبه در مجمع سالیانه عادی هیئت تکواندو که با حضور رئیس فدراسیون در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه استان کردستان یکی از استان های توانمند در رشته تکواندو در سطح کشور است.
وی با اشاره به اینکه توجه به رده های پایه یکی از اولویت های کاری هیئت تکواندو در استان کردستان است، افزود: در سال گذشته لیگ های شهید یدالله محمدی در رده های سنی پایه در هشت دوره برگزار شد که توانستیم سه مدال کسب کنیم.
رئیس هیئت تکواندو کردستان بیان کرد: برگزاری کلاس آموزشی و سمینار داوری با حضور مدرسین فدراسیون، برگزاری تمامی دوره های آزمون ورزشکاران با حضور 500 ورزشکار و برگزاری 12 دوره مسابقات استانی از جمله کارهای انجام شده هیئت است.
لطف پوری یادآور شد: برگزاری مسابقات قهرمانی دانشجویان، اعزام تیم های منتخب به اردوهای مختلف، برگزاری اردوهای مختلف در رده های سنی مختلف در شهرستان های فعال و ارتقاء سطح علمی ورزشکاران از دیگر اقدامات هیئت تکواندو است.
وی ادامه داد: متاسفانه در بحث پونسه از تیم قدری برخوردار نبودیم که با برنامه ریزی مناسب و بستر سازی ویژه در آینده نزدیک شاهد درخشش ورزشکاران استان در این ماده ورزشی هستیم.
رئیس هیئت تکواندو کردستان گفت: استان کردستان ظرفیت و پتانسیل قهرمانی را دارد و انتظار می رود با حمایت های فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان به جایگاه واقعی خود برسد.
کسب هفت مدال کشوری
لطف پوری افزود: خوشبختانه در سال جاری تکواندو کاران کردستانی در میادین ملی توانستند دو مدال نقره و پنج مدال برنز را کسب کنند.
وی اظهار داشت: همچنین در سال جاری تیم خردسال کردستان توانست در رتبه 13 کشوری قرار گیرد.
رئیس هیئت تکواندو کردستان در پایان بیان کرد: انتظار می رود با برنامه ریزی مناسب در آینده نزدیک شاهد درخشش ورزشکاران کردستانی در میادین ملی و بین المللی باشیم.
نظر شما