پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ بهمن ۱۳۹۱، ۹:۳۱

محمودی:

عضویت ۱۷۰هزار کرمانی در هلال احمر/بیشترین موقوفات کرمان متعلق به هلال احمر است

عضویت ۱۷۰هزار کرمانی در هلال احمر/بیشترین موقوفات کرمان متعلق به هلال احمر است

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان ضمن اشاره به عضویت ۱۷۰هزار نفر در این سازمان، بیشترین موقوفات استان کرمان را متعلق به هلال احمر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، کاووس محمودی چهارشنبه شب در آیین جشن پیروزی انقلاب که با حضور استاندار کرمان همراه بود گفت: 170 هزار نفر در کرمان عضو جمعیت هلال احمر هستند و شعار ما داشتن یک امدادگر در هر خانه است.

وی رسیدن به کرامت انسانی را نتیجه پیروزی انقلاب دانست و افزود: این انقلاب با دم مسیحایی امام راحل( ره) به ثمر نشست و با همراهی ملت تدام یافت.

محمودی، جمعیت هلال احمر را مردمی و در کنار ملت عنوان کرد و افزود: تسکین آلام بشری، تلاش برای ایجاد صلح و دوستی و تامین احترام و کرامت انسانی بدون توجه به رنگ و نژاد آنها از جمله اهداف این سازمان است.

وی تامین سلامت انسان ها را از جمله دیگر اهداف سازمان هلال احمر دانست و اظهار داشت: امدادگران ایثارگرانه و فداکارانه به دیگران کمک می کنند و جزء پنج جمعیت برتر دنیاست.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان بزرگترین موقوفات این استان را متعلق به هلال احمر دانست و ادامه داد: بیش از سه هزار و400 هکتار از باغات شهرستان رفسنجان متعلق به جمعیت هلال احمر است.

کد خبر 1811059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha