عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار "مهر"، اصل فناوري انرژي هسته اي در كشور را صلح آميز خواند و افزود: ما بايد از تمامي امكانات استفاده كنيم تا بتوانيم شفافيت هاي لازم را براي آژانس و هم كشورهاي اروپايي بوجود آوريم.
حاجي بابايي در خصوص اينكه چرا ايران بازرسي مستمر بازرسان آژانس را از نيروگاههاي هسته اي قبول كرده است گفت: ما براي اينكه بتوانيم به جهان ثابت كنيم كه فعاليت هاي هسته اي در جهت صلح آميز است اين اجازه را به بازرسان داده ايم كه هر وقت دلشان مي خواهد از نيروگاههاي هسته اي ما ديدن كنند چرا كه ما خود بهتر مي دانيم كه فعاليت هاي هسته اي صلح آميز است نه مخرب.
وي همچنين در خصوص نصب 3 هزار سانتريفيوژ در نطنز گفت: نصب اين گونه لوازم از موارد اوليه اي است كه براي بدست آوردن انرژي لازم است و نصب اين 3 هزار سانتريفيوژ چيزي نيست كه براي ما مشكل ساز باشد.
عضو كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي در خصوص واكنش مجلس در قبال پرونده انرژي هسته اي در آژانس انرژي هسته اي گفت: مجلس به طور دقيق مسايل را زير نظر دارد.
حميد رضا حاجي بابايي در پايان در خصوص راه كارهاي اين كميسيون در رابطه با انرژي هسته اي گفت: اين كميسيون با تشكيل جلسات متعدد، سازوكارهاي لازم در جهت غني سازي و يا مذاكرات با آژانس و كشورهاي اروپايي را مد نظر دارد تا به موقع از ابزارهاي موجود بهترين استفاده را بكند.
نظر شما