به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد ظهر شنبه در مراسم افتتاح وکلنگ زنی ساختمان مرکز کنترل و دیسپاچینگ (طرح فهام)، افزود: برخی دستگاه های اجرایی دراجرای پروژه های شهری و روستایی از جمله دستگاه های برجسته هستند که در این راسیتا شرکت برق یکی از دستگاه های موفق در خدمات رسانی به مردم می باشد.
وی، با بیان اینکه یکی از این دستگاه ها شرکت برق منطقه ای استان زنجان است ادامه داد: یکی از اقدامات برجسته این دستگاه اجرایی نصب کنتورهای هوشمند چاهی در بخش کشاورزی است که برای اولین بار در سطح کشور در استان زنجان اجرایی شده است.
استاندار زنجان افزود: در این راستا در استان زنجان اقدامات بسیار مطلوب انجام گرفته است.
رئوفی نژاد، در زمینه جلوگیری از استفاده نادرست از آب و برق استان زنجان را استان بسیار را بسیار مفید در این زمینه برشمرد و افزود: در سالهای اخیر شاهد اقدامات مناسب در این بخش در استان زنجان بودیم.
وی تاکید کرد: 100پروژه شرکت توزیع برق استان زنجان با اعتبار 105میلیارد ریال در دهه فجر امسال به بهره برداری رسیده است.
استاندار زنجان یاد آورشد: افتتاح و کلنگ زنی پروژه های شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان به ساختمان مرکز کنترل و دیسپاچینگ (طرح فهام) از مهمترین این پروژه ها است.
رئوفی نژاد گفت: استان زنجان الگو در بسیاری از پروژه ها در سطح کشور است.
نظر شما