پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۴۶

محسن زاده:

طرح مطالعات آبخیزداری در 84 هکتار از اراضی خلخال اجرا شد

طرح مطالعات آبخیزداری در 84 هکتار از اراضی خلخال اجرا شد

خلخال – خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اردبیل از اجرای طرح مطالعات تفضیلی آبخیزداری برای 84 هزار و 300 هکتار ازاراضی شهرستان خلخال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله محسن زاده عصر یکشنبه در بازدید از طرح های آبخیزداری شهرستان خلخال اضافه کرد: با تحقق این مهم زمینه برای اجرای طرحهای آبخیزداری در این شهرستان فراهم شده است.

به گفته وی 90 درصد اراضی شهرستان خلخال را اراضی ملی و منابع طبیعی تشکیل می دهد.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان این میزان اراضی ملی را رقم قابل توجهی دانست و تاکید کرد: باید اجرای طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری در اولویت برنامه های این شهرستان باشد.

وی با اشاره به اهمیت آب در حوزه های کشاورزی و صنعتی این استان و کمبودهای موجود در این زمینه تصریح کرد: با اجرای طرحهای آبخیزداری در شهرستان خلخال گام موثری در تولید آب و کنترل فرسایش خاک و سیلاب در این منطقه برداشته می شود.

محسن زاده همچنین از تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی از محل اعتبارات سازمان مدیریت بحران به بخش آبخیزداری شهرستان خلخال خبر داد.

پیش از این نماینده مردم شهرستانهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود آب در حوزه های کشاورزی و صنعتی منطقه، اعلام کرده بود که این شهرستان از کمبود آب رنج می برد و باید توسعه طرحهای آبخیزداری در دستور کار قرار گیرد.

جلیل جعفری بنه معتقد است که برای جبران این کمبودها استحصال و تولید آب بسیار مهم و حیاتی است و این مهم با توسعه طرحهای آبخیزداری محقق خواهد شد.

وی تاکید کرده بود که آبخیزداری تنها نسخه ای است که می توان با اجرای آن علاوه بر جبران کمبود آب در مناطق روستایی، کشاورزی را توسعه و از مهاجرت روستائیان با ایجاداشتغال در این حوزه جلوگیری کرد.
 

کد خبر 1813786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha