دكترهوشنگ نصرتي در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" در خصوص پيش نويس استراتژي توسعه صنعت نساجي كه مقرر شده براي تاييد نهايي به دانشگاه ها ارسال شود، افزود : اگر قرار است يك برنامه راهبردي براي صنعت نساجي كشور تدوين شود اين كار مي بايست توسط دولت، صاحبان صنايع و دانشگاهيان صورت پذيرد.
وي تصريح كرد : هم اكنون قطب نساجي دنيا در حدود 30 الي 40 سال گذشته از غرب به شرق و به بخصوص در جنوب شرقي آسيا تمركز يافته است. ايران نيز در اين زمينه فعاليت هاي بسياري انجام داده ولي به آن رشدي كه انتظار مي رفت، دست نيافته است.
نصرتي در ادامه افزود : اگر بخواهيم به پيشرفت قابل توجهي در اين زمينه برسيم، بايد بتوانيم نماينده خوبي براي كشورمان در معرفي اين صنعت به كشورهاي ديگر باشيم و تمام سعي و تلاشمان را براي رسيدن به اين هدف به كار ببنديم.
گفتني است، چندي پيش مدير كل دفتر صنايع و نساجي وزارت صنايع و معادن در مراسم افتتاح هشتمين كنفرانس آسيايي نساجي گفت : پيش نويس استراتژي توسعه صنعت نساجي پس از تدوين براي ارزيابي به دانشگاه هاي معتبر كشور ارسال مي شود تا اساتيد و اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها اين پيش نويس را ارزيابي كنند.
نظر شما