به گزارش خبرنگار مهر، در پیام سید حسین صابری آمده است: مردم با بصیرت و هوشیار ایران اسلامی باردیگر با حضور پرشور و میلیونی خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن، ثابت کردند با وجود مشکلات، هیچگاه از اصل نظام رویگردان نبوده و با تمام وجود از اسلام، انقلاب و ارزش های آن، دفاع کرده و عزت و عظمتی را که به واسطه انقلاب اسلامی به دست آوردند با هیچ چیز دیگری معامله نخواهند کرد.
بی تردید هدف همه مردم از حضور گسترده، پرشور و آگاهانه خود در راهپیمایی عظیم یوم الله 22 بهمن، اعتلاء و سربلندی بیش از پیش نظام اسلامی، تبعیت از فرامین ولی فقیه و مأیوس ساختن دشمنان و معاندان اسلام و انقلاب بوده است.
مردم استان کهگیلویه و بویراحمد که همواره در همه صحنه ها و عرصه های حضور، زبانزد بوده اند، این بار نیز با شرکت آگاهانه، مسئولانه، پرشور و انقلابی خود در جای جای استان، با آرمان های بلند امام راحل عظیم الشأن (ره) و شهدای گرانقدر، تجدید میثاق کرده و ولایتمداری خود را باردیگر به رخ همه بدخواهان نظام و انقلاب کشیدند.
بهترین تشکر و تقدیر از این مردم باوفا و قدرشناس، عمل به اصول بر اساس موازین حق و حقانیت و خدمت روز افزون و بی شائبه به ایشان است و بنده به عنوان خدمتگزار این مردم، نهایت تشکر، سپاس، قدرشناسی و قدردانی خود را به حضور آحاد مردم استان ابزار می دارم و عزت مندی همگان را از خداوند سبحان آرزومندم.
نظر شما