پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۲۸

در 10 ماهه نخست/

درآمدهای مالیاتی در خراسان رضوی رشد 34.1 درصدی داشته است

درآمدهای مالیاتی در خراسان رضوی رشد 34.1 درصدی داشته است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی از رشد 34.1 درصدی درآمدهای مالیاتی استان در 10 ماهه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا جمشیدی با بیان اینکه مجموع درآمدهای مصوب خراسان رضوی در سال 91، بالغ بر 10355 میلیارد ریال بوده، اظهار کرد: از این میزان، 9308 میلیارد ریال درآمدهای مالیاتی و 1047 میلیارد ریال، درآمدهای غیر مالیاتی است.

معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی افزود: در 10 ماهه نخست امسال، 94.8 درصد از کل درآمدهای پیش بینی شده این مدت، وصول شده که این میزان تحقق، شامل 91 درصد درآمدهای مالیاتی و 128.7 درصد درآمدهای غیر مالیاتی است.

جمشیدی بیان کرد: از میان 27 دستگاه وصول کننده درآمدهای استانی، اداره کل امور مالیاتی با 86.2 درصد، نیروی انتظامی با 6.9درصد و اداره کل ثبت اسناد و املاک با 3.5 درصد، بیشترین سهم را در وصول درآمدها به خود اختصاص داده اند.

وی میانگین درصد تحقق درآمدهای استان ها در 9 ماهه نخست امسال را 86.4 درصد عنوان کرد و افزود: این میزان در خراسان رضوی، بالغ بر 93.2 درصد است که از این حیث استان ما جایگاه سیزدهم کشور، را به خود اختصاص داده است.

 

 
 

کد خبر 1814765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha