پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۵۳

احمدی مقدم خبر داد:

پلیس به دنبال عوامل انتشار دهنده پیامک بخشش جریمه های رانندگی

پلیس به دنبال عوامل انتشار دهنده پیامک بخشش جریمه های رانندگی

فرمانده نیروی انتظامی گفت: به دنبال شناسایی و برخورد قانونی با عواملی هستیم که پیامک بخشش جریمه های رانندگی را در جامعه منتشر کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم که به هرمزگان سفر کرده است، در مورد بخشودگی جریمه های رانندگی اظهار داشت: بخشودگی جرایم رانندگی به مناسبت 22 بهمن صحت ندارد و پیامک های منتشر شده در این باره از سوی عده ای سودجو مطرح شده است.

وی ادامه داد: پلیس تحقیقات خود را در این باره آغاز کرده است و به دنبال شناسایی ، دستگیری و برخورد قانونی با عوامل منتشر کننده این پیامک در سطح کشور است.

به گفته وی، تیمی ویژه در این باره تشکیل شده است که تحقیقاتشان را آغاز کرده اند.

فرمانده نیروی انتظامی همچنین از کاهش جرایمی مانند قتل، سرقت مسلحانه و راهزنی خبر داد و افزود: وقوع اینگونه جرایم در استان هرمزگان نسبت به صفر است.

احمدی مقدم با اعلام اینکه پلیس های افتخاری ضابط قضایی نیستند، تاکید کرد: راه اندازی این پلیس در گذشته پیش بینی شده بود اما دستورالعمل اجرایی آن به تازگی ابلاغ شده است. در طرح نوروزی از پلیس افتخاری برای فعالیت هایی همانند انظباط بخشی، فرهنگسازی و ترافیکی استفاده می کنیم. این افراد در ماموریت های پلیس که ما به عنوان ضابط قضایی شناخته می شویم وارد نمی شوند.

رئیس پلیس کشور در مورد اقدامات پلیس برای انتخابات نیز گفت: اقدامات پلیس در مورد تامین امنیت انتخابات آغاز شده است و سال آینده شاهد انتخابات امن خواهیم بود.

کد خبر 1815100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha