پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۰۰

رئیس کمیته آب‌های آرام دبیر فدراسیون شد

سومین دبیر فدراسیون قایقرانی طی هفت ماه اخیر منصوب شد!

سومین دبیر فدراسیون قایقرانی طی هفت ماه اخیر منصوب شد!

طی حکمی از سوی سید محمد شروین اسبقیان رئیس فدراسیون قایقرانی مسعود مهدوی نیا به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون قایقرانی این حکم با توجه به ابلاغ وزارت ورزش به فدراسیون ها مبنی بر عدم حضور بازنشستگان دولت در پست های مهم فدراسیونهای ورزشی از سوی رئیس فدراسیون صادر شده است.

مسعود مهدوی نیا نیز از سال 1356 در رشته قایقرانی حضور و پیش از این به عنوان معاونت امور استانها، ناظر کمیته ملی المپیک، کارشناس خبره فدراسیون، رئیس هیات قایقرانی استان تهران، رئیس کمیته آبهای آرام و سرمربی تیم ملی بانوان، در این رشته فعالیت داشته است، طی حکمی از سوی اسبقیان رئیس فدراسیون قایقرانی به سمت سرپرست دبیری فدراسیون برگزیده شد.

به گزارش مهر، پس از برکناری دنیامالی از ریاست فدراسیون قایقرانی، تیمورتاش دبیر وقت فدراسیون هم از سمت خود استعفا کرد تا ناصرطالبی تصدیگری این سمت را برعهده بگیرد. پس از چند ماه طالبی هم از سمت خود استعفا داد و غلامرضا امینی سرپرست دبیری فدراسیون قایقرانی شد. امروز هم طی حکمی از سوی اسبقیان، مسعود مهدوی‌نیا رئیس کمیته‌های آب‌های آرام فدراسیون و رئیس هیات قایقرانی تهران به عنوان دبیر جدید فدراسیون منصوب و سه شغله شد!

کد خبر 1816093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha