پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۳۵

محمدی:

نواقص امکانات بین راهی جاده چالوس نوروز رفع شود

نواقص امکانات بین راهی جاده چالوس نوروز رفع شود

کرج - خبرگزاری مهر: بخشدار آسارا ضمن اعلام آمادگی این بخش در استقبال از مسافران نوروزی گفت: تجهیز و رفع نواقص امکانات بین‌ راهی از جمله مساجد، سرویس‌های بهداشتی و اماکن اقامتی باید در مدت زمان باقیمانده تا آغاز سفرهای نوروزی انجام شود. ‌

به گزارش خبرنگار مهر، محسن محمدی ظهر یکشنبه در جلسه بررسی و شرح وظایف اعضای ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی بخش آسارا اظهار داشت: تعطیلات نوروز، بهترین فرصت برای شناساندن قابلیت های مهم گردشگری و توانمندیهای بخش به مسافران است و باید با برنامه ریزی صحیح از این فرصت به درستی استفاده کرد.


محمدی با تأکید بر اتخاذ تمهیدات لازم برای استقبال از میهمانان نوروزی در بخش تصریح کرد: تجهیز و رفع نواقص امکانات بین‌راهی از جمله مساجد، سرویس‌های بهداشتی و اماکن اقامتی باید در مدت زمان باقیمانده تا شروع سفرهای نوروزی انجام شود.


وی همچنین بر لزوم ارائه خدمات اسکان، بهداشتی، درمانی و راهنمایی به مسافران تأکید کرد.

 

محمدی با اشاره به عملکرد مناسب ستاد نوروزی این بخش در سال‌های گذشته یادآور شد: انتظار می‌رود در نوروز 92 با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، شاهد عملکرد مناسب‌تری در ارائه خدمات به گردشگران نوروزی باشیم.

 

کمبود اعتبار مانع نصب سرویس های بهداشتی در آسارا شده است

 

در ادامه مجری طرح جلوگیری از آلودگی آب شرب تهران ضمن تشکر از بخشدار آسارا در برگزاری این جلسه اظهار داشت: از هشت منطقه ای که قرار بود از لحاظ سرویس بهداشتی و سطل زباله ساماندهی شود مکانهایی به علت عدم بودجه متوقف شد که در حال حاضر تجهیزات خریداری و مکان ها نیز جانمایی شده است.

 

 اسلامی زاده افزود: در صورت همکاری لازم این مناطق ساماندهی می شوند.


در ادامه جلسه رئیس اداره گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی شهرستان کرج نیز ضمن قدردانی از تشکیل جلسه اظهار داشت: این اولین جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی در استان است.

 

دهقان گفت: نظارت بر نحوه خدمات و قیمت واحدهای پذیرایی و اقامتی در دستور کار اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرج قرار دارد.

   
در این جلسه ایجاد پایگاه اطلاع رسانی و ارائه اقلام فرهنگی در مراکز پیش بینی شده در آدران، ری زمین و نساء توسط اداره گردشگری شهرستان کرج با همکاری دهیاران و شهرداری آسارا، گشت و نظارت بر واحدهای پذیرایی و اقامتی توسط اداره کل گردشگری، مجامع امور صنفی و سازمان تعزیرات، استقرار یک پایگاه در سطح بخش توسط دهیاران، ارسال لیست کشیک ادارات به بخشداری، نصب تابلو مساجد و سرویس های بهداشتی توسط اداره راه، آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی، امدادی و نانوایی ها و صنوف مرتبط با موضوع گردشگری به تصویب رسید.

همچنین مقرر شد مساجد بین راهی توسط امور مساجد بازنگری و نسبت به رفع نواقص موجود اقدام شود.

همچنین مراکز اسکان آموزش و پرورش (مدرسه شهید احرار پورکان، مجتمع رفاهی البرز، مجتمع شهدای جاده چالوس، مجتمع شهید عباسپور، مدرسه شهید رودکی) و اسکان اضطراری هلال احمر ( در 3 پایگاه کندوان، دوآب شهرستانک و کوشک بالا ) پیش بینی شد.

 

 

کد خبر 1817448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha