به گزارش خبرنگاراعزامي " مهر" به اصفهان در حاليكه ديدارتيم هاي فوتبال سپاهان و الشباب تا دقايقي ديگر در ورزشگاه نقش جهان آغاز خواهد شد بازيكنان دو تيم پس از گرم كردن بدنهاي خود راهي رختكن شدند.
* حضور 35 خبرنگار و عكاس داخلي و خارجي براي پوشش خبري و تصويري اين ديدار در نوع خود جالب توجه است.
* هواداران تيم فوتبال سپاهان با اتوبوس هاي ويژه اي كه براي آنها در نظر گرفته بودند خود را به ورزشگاه نقش جهان رسانده اند. در حال حاضرحدود ده هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.
* بازيكنان تيم فوتبال سپاهان با پيراهن سفيد و شورت ورزشي مشكي زير نظر استانكو به گرم كردن بدنهاي خود پرداختند.
* داوران ازبكستاني اين ديدار نيز با ورود به داخل زمين به گرم كردن بدنهاي خود و بازديد از تورهاي دروازه پرداختند.
* مسئولان باشگاه سپاهان براي تماشاگراني كه با لباس اين تيم در ورزشگاه حاضر شده اند به قيد قرعه به صد نفر جايزه خواهند داد.
همگام با رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا ؛
نمايندگان كادرفني تيم ملي در نقش جهان / صدجايزه ويژه براي تماشاگران سپاهان
احمد سجادي و فخرالدين بگوويچ مربيان تيم ملي فوتبال كشورمان با حضور در ورزشگاه نقش جهان به تماشاي ديدار تيم هاي سپاهان و الشباب خواهند پرداخت.
کد خبر 182346
نظر شما