حميدرضا ترقي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" اظهار داشت: در اصولگرايي اصلاح طبانه، اصولگرايي بر اصلاح طلبي ترجيح دارد و تعبير كروبي كه اصلاح طلبي اصولگرايانه را مطرح مي كند، درست نيست.
اين فعال سياسي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري تصريح كرد: اصلاح طلبي صرفا در چارچوب قانون اساسي مورد نظر رهبري است و اصلاح طلبي خارج از چارچوب قانون اساسي مورد تائيد نمي باشد، بنابراين اصلاح طلبان انقلابي در مقابل اصولگرايان قرار نمي گيرند. اصلاح طلباني كه در چارچوب اصول انقلاب فعاليت مي كنند در حقيقت اصولگرا هستند.
وي در ادامه افزود: بخشي از جناح اصلاح طلب كه به اصول و معيارهاي انقلاب اعتقاد دارند و در چارچوب قانون اساسي فعاليت مي كنند و به دنبال تغيير در ساختار قدرت نيستند مشمول سخنان رهبري هستند و مي توانند در دايره حاكميت قرار گيرند و در اداره امور كشور سهيم باشند.
ترقي در خاتمه خاطرنشان ساخت : دو جناح سياسي مي توانند به عنوان دو بال به اوج گيري نظام در رسيدن به اهدافش كمك كنند.
نظر شما