پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۰:۲۵

مدير كل بازرسي استان قم در گفت وگو با "مهر":

با استفاده از اموال دولتي در تبليغات انتخاباتي برخورد قاطع مي شود

مدير كل بازرسي استان قم گفت: سازمان بازرسي كل كشور با استفاده از اموال دولتي در تبليغات انتخاباتي قاطعانه برخورد مي‌كند.

حجت‌الاسلام سيد رسول محمود آبادي مدير كل بازرسي استان قم به خبرنگار "مهر" در قم گفت: در اجراي ماده 68 قانون انتخابات رياست جمهوري، اداره كل بازرسي استان قم با دقت در برابر استفاده از اموال عمومي عمل مي‌كند و در مقابل آن برخورد مي‌كند.

وي با اشاره به بخشنامه‌اي كه در 10 ارديبهشت ماه توسط سازمان بازرسي كل كشور در اين رابطه صادر شد، افزود: ما نيز از استاندار خواستيم كه در نامه‌اي اين موضوع را به ادارات ابلاغ كند.

محمودآبادي گفت: اداره بازرسي كل كشور به صورت محسوس و نامحسوس بر حسن اجراي اين قانون نظارت خواهد داشت.

وي اضافه كرد: در همين راستا كارمندان ادارات نمي‌توانند در ساعت اداري به نفع يا عليه كانديداها فعاليت كنند و مديران هم در غير ساعت اداري نمي‌توانند از عنوان دولتي خود در جهت تبليغات انتخاباتي بهره گيرند.

مدير كل بازرسي استان با اشاره به مجازاتي كه براي متخلفان از اين قانون در نظر گرفته شده است، گفت: قانون براي متخلفان از يك تا 6 ماه حبس در نظر گرفته است.

وي در پاسخ به سؤال مهر در خصوص پرونده اشخاصي كه در استان قم بيشتر از اموال دولتي در جهت تبليغات كانديداهاي مجلس استفاده كرده‌اند، گفت: در صورتي كه قبلاً هم تخلفي در اين رابطه صورت گرفته، مطمئناً پرونده آنان در اداره كل بازرسي موجود است و با آن برخورد قاطع صورت گرفته است.

کد خبر 182708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha