به گزارش خبرگزاري "مهر" ، در اين اطلاعيه آمده است : جهان اسلام اين روزها بار ديگر شاهد جنايات و اهانت تازه اي از سوي كافران منافق و ددمنشان غاصب بوده و يكبار ديگر چهره منفور و نيات شوم آمريكاي اشغالگر بر مسلمانان جهان و افكار عمومي آشكار شد.
در ادامه اين اطلاعيه آمده است: اين ناجيان دروغين امنيت كه خود را حامي حقوق انساني مي دانند، ضمن تجاوزگري و دخالت هاي متعدد در كشورهاي عراق و افغانستان و شكنجه كردن زندانيان ابوغريب و گوانتانامو اينك با توهين به معجزه حضرت رسول اكرم(ص) فصل ديگري از لاابالي گري ها را آغاز كرده اند و با اين جنايت، قلب همه مسلمانان و آزادانديشان جهان به ويژه پيروان دين محمدي در ايران اسلامي را جريحه دار كردند.
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در پايان ضمن محكوم كردن اين اهانت وقيح، اعلام كرد: آمريكا مي بايست از تمامي مسلمانان جهان و دوستداران قرآن، رسما عذرخواهي كرده و عاملان اين جنايات و تجاوزها نيز مورد محاكمه قرار گيرند؛ همچنين از مسلمانان جهان خواست تا ضمن اعلام برائت از مستكبران و كافران، همواره يكچارچگي و اتحاد خود را در راستاي تحقق اهداف متعالي اسلام و قرآن و مبارزه با استبدادگران و ظالمان، حفظ نمايند.
نظر شما