پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۶:۴۳

سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي در گفت وگو با "مهر":

پايداري ايران، بيداري اسلامي را فراهم مي كند

پايداري ايران، بيداري اسلامي را فراهم مي كند

سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي با محكوم كردن اقدامات اخير نظاميان آمريكايي در زندان گوانتانامو اظهار داشت: شكل گيري اجماع كشورهاي اسلامي و بالا بردن هزينه اقدامات خصمانه آمريكا مي تواند در كاهش حملات دشمنان اسلام موثر باشد.

علي كميلي در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" اظهار داشت: با پيروزي انقلاب اسلامي موج بيداري اسلامي در بسياري از كشورهاي اسلامي ايجاد شد اما در طول چند سال اخير از جديت و ميزان فعاليت آن كاسته شده است. متاسفانه در بخشهاي تبليغي وزارت امور خارجه در مورد ترويج فرهنگ بيداري اسلامي كوتاهي صورت مي گيرد.

سخنگوي جنبش عدالتخواه دانشجويي توجه به حركتهاي خودجوش مردمي و ارتباطهاي رسانه اي را از عوامل احياي موج بيداري اسلامي دانست و اظهار داشت: دشمني كشورهاي چون آمريكا، انگليس، روسيه، فرانسه و ... براي ما به اثبات رسيده است. در جريان انرژي هسته اي، كشتار معترضان افغاني و پاكستاني و كشتار شيعيان در عراق و يمن به وضوح اقدامات خصمانه دشمنان اسلام را نظاره گر بوديم. متاسفانه كشورهاي اسلامي در مقابله با اين اقدامات نمي توانند بر اين كشور فشار جدي وارد كنند.

كميلي در ادامه افزود: ترويج بيداري اسلامي بايد جزو مطالباتي باشد كه مردم از رييس جمهور آينده خود درخواست مي كنند. در حالي كه برخي مجددا بحث رابطه با آمريكا را مطرح مي كنند، مواضع رييس جمهور آينده در مورد رابطه با آمريكا، انگليس و كشورهاي اروپايي كه با ايران دشمني دارند، حائز اهميت خواهد بود.

وي در خاتمه خاطرنشان كرد: پايداري ايران در مقابله با حركتهاي خصمانه دشمنان اسلام در ترويج موج بيداري اسلامي در كشورهاي ديگر مي تواند اثرگذار باشد.

کد خبر 183794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha