به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر" مهندس حسن بنيانيان رييس حوزه هنري كشور كه در جمع گرم و صميمانه ي هنرمندان شيراز سخن مي گفتT ضمن اعلام اين مطلب اظهار داشت: " شيراز، از جمله پايگاههاي اصلي فرهنگ و هنر كشور است و در حوزه هنري نيز به شيراز همچون اصفهان و مشهد تهران نگاهي خاص و ويژه داريم و خوشحاليم كه با مديريت جديد حوزه هنري فارس، حركت مثبتي آغاز شده است. "
وي با اشاره به قدر و منزلت پيشكسوتان گفت: پس از آسيب شناسي حركت هاي حوزه هنري طرحي را خدمت مقام معظم رهبري ارائه داديم تا بر اساس آن به رسالت اصلي خودمان باز گرديم و اين طرح، شامل كشف و پرورش نسل تازه اي از استعدادهاي هنري جوان است تا با توليد آثار فاخر توسط آنان بتوانيم براي آينده ي انقلاب درعرصه فرهنگ و هنر ظرفيت سازي كنيم. قطعا براي انجام اين كار جوانترها به حمايت پيشكسوتان احتياج دارند و بدون ياري آنان موفق نخواهند شد.
" رييس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي گفت: "هرچه حرف داريم بايد در قالب هنر بيان كنيم و هرچه اين كار سريعتر و عميق تر انجام شود، بخش بيشتري از فرهنگ ما حفظ خواهد شد."
وي افزود: هرچه در اين كار تاخير بيفتد و زمان بگذرد، بيشتر به ضرر ماست و جوانان ما از فرهنگ خود دور مي شوند. بايد فرهنگ سازي كنيم ، در غير اين صورت فرهنگ پذير خواهيم شد."
بنيانيان اظهار داشت: " امروزه اگر هنرمند بخواهد هر كدام از ابزار هنري را در خدمت خود بگيرد، بايد به همان اندازه علم و آگاهي داشته باشد."
وي افزود: " درعرصه هنر، آموزش رسمي دانشگاهي به خوبي جواب نداده و فارغ التحصيلان ما كارشناس هستند نه هنرمند، زيرا عرصه ي هنر شرايط ويژه اي را مي طلبد تا هنرمند در آن پرورش يابد.
دكتر بنيانيان همچنين گفت: "به اين جمع بندي رسيده ايم كه حوزه ي هنري در تهران ديگر نمي تواند رسالت خود را كاملا انجام دهد و اميدمان را به استان ها بسته ايم. چرا كه در استان ها استعدادهاي زيادي وجود دارد و محيط سالم تر است و اگر محيط سالم باشد، تاثير مثبتي روي افراد خواهد گذاشت. ما مي خواهيم استان ها را مكاني براي فعاليت هاي هنري خود قرار دهيم و استان فارس يكي از مهمترين اين مكان ها خواهند بود.
در اين نشست كه جمعي از هنرمندان پيشكسوت و جوان فارس و همچنين حجه الاسلام و المسلمين اسكندري رييس سازمان تبليغات اسلامي فارس، معين بخش معاون اداري مالي و فيروز آبادي مدير كل روابط عمومي و امور بين الملل حوزه هنري نيز حضور داشتند.
دكتر غلامرضا كافي مدير حوزه هنري فارس در سخنان كوتاهي اجتماع هنرمندان جوان و پيشكسوت فارس و حضور دكتر بنيانيان را فرصتي مغتنم دانست و گفت: امروز بيش از هر زماني به اتحاد و نزديكي نياز داريم و اميد دارم چنين نشست هايي بتواند ما را در راه عينيت بخشي به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر مشاركت عمومي و همبستگي ملي ياري نمايد."
دربخش ديگري از اين نشست مهدي فقيه هنرمند پيشكسوت فارس كه آثار قابل توجهي در عرصه ي هنر آييني ارائه نموده طي سخناني اظهار داشت: "هنر آييني در زمان حاضر نيازمند توجه بيشتر از سوي مسوولين است. بسياري از رشته هاي ماندگار هنر آييني امروز با بي مهري مواجه شده اند و امديواريم مسوولين حوزه ي هنري كشور با توجه به سابقه درخشان فارس در عرصه هنر آييني در طول تاريخ و توجه مديريت وزه ي هنري فارس به اين عرصه از هنر، براي زنده نگاه داشتن اين رشته ها و بسط و گسترش آن به همه كشور از پايگاه فارس، حمايت لازم را به عمل آوردند.
"محمد مهدي مدرس" روزنامه نگار پيشكسوت فارس نيز در سخناني خواستار توجه بيشتر مسوولين و هنرمندان به مسايل ريشه اي و بنيادين و مطالعاتي شد.
همچنين نجمه آرمان به نمايندگي از هنرمندان جوان حوزه هنري فارس، در سخنان كوتاهي از مسوولين حوزه هنري كشور خواست با تخصيص اعتبار مناسب، زمينه را براي راه اندازي باشگاه استعدادهاي درخشان هنري جوانان در فارس فراهم آورند.
شايان ذكر است در اين مراسم علاوه بر قرائت شعر و داستان توسط هنرمندان جوان حوزه هنري فارس، فيلمي از فعاليت هاي چند ماهه اخير حوزه هنري به نمايش در آمد كه با استقبال حضار مواجه شد.
نظر شما