به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، خباز با استناد به ماده 85،86 و 87 آئين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي خطاب به هيات رئيسه گفت: اگر مرخصي افراد قانوني است و با حساب و كتاب است چرا در اكثر جلسات تعداد نمايندگان حاضر همواره 194 نفر است و بقيه نيستند.
خباز گفت: بايد مشخص شود چند نفر از نمايندگان غيبت غير مجاز دارند. وي افزود: اينگونه بي نظمي و غيبت نمايندگان حيثيت مجلس را زير سوال مي برد.
خباز گفت: هيات رئيسه طبق قانون و آئين نامه بايد عمل كند و از اهرم قانوني براي توبيخ و تذكر به نمايندگان غايب استفاده كند.
نماينده كاشمر افزود: اينكه درب مجلس بسته شود و نمايندگان حاضر نتوانند به دليل از رسميت افتادن جلسه از صحن خارج شوند درست نيست.
خباز تصريح كرد: نبايد به نمايندگان بي احترامي شود وحقوق آنها تضييع شود.
كروبي كه رياست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به تذكر خباز گفت: هيات رئيسه طبق قانون عمل مي كند و سعي در اجراي كامل آئين نامه دارد و تنها به 30 نفر مرخصي داده است و بقيه غايبين بايد پاسخگو باشند. وي از نمايندگان خواست نظم و انضباط را در حضور و غياب مجلس رعايت كنند.
در جلسه علني امروز مجلس به هنگام بررسي طرح ها و لوايح دستور كار، چند بار مجلس از رسميت افتاد و كروبي با اصرار از نمايندگان خواست در جلسه حاضر شوند تا تعداد نمايندگان از 194 پائين تر نباشد.

محمد رضا خباز نماينده كاشمر در جلسه علني امروز مجلس با اشاره به عدم حضور برخي از نمايندگان در جلسات علني مجلس گفت: چرا برخي نمايندگان در اكثر جلسات مجلس حضور ندارند و غايب هستند؟ هيات رئيسه بايد پاسخگو باشد.
کد خبر 18506
نظر شما