به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاري "مهر"همزمان با گراميداشت سالروز آزاد سازي خرمشهر«روز ملي مقاومت،ايثار و پيروزي»دومين هم انديشي فرهنگ ايثار و شهادت و نيز مراسم شعر و خاطره برگزار مي شود.
اين گزارش حاكي است؛مراسم تجليل از خادمان ايثارگران، همراه با برگزاري« دومين هم انديشي فرهنگ ايثار و شهادت» در روز يكشنبه اول خرداد در تالار وحدت ، ساعت نه صبح آغاز ميگردد.
همچنين در كنار اجراي برنامه هاي ويژه در تالار وحدت، نمايشگاهي از دستاوردهاي فرهنگي دستگاه هاي دولتي در حوزه ايثار و شهادت و دفاع مقدس با مشاركت دستگاه ها به شكل منسجم و متمركز از اول تا پنجم خرداد ماه در محوطه تالار وحدت برپا خواهد شد .
لازم به ذكر است اين برنامه به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و با همكاري ديگر ارگانها به مناسبت سالروز آزاد سازي خرمشهر«روز ملي مقاومت ،ايثار و پيروزي» تدارك ديده شده است.
نظر شما