پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ خرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۳۱

معاون باغباني وزير جهاد كشاورزي در گفت و گو با "مهر"

سرمازدگي 900 ميليارد تومان به محصولات باغي خسارت وارد كرد

سرمازدگي 900 ميليارد تومان به محصولات باغي خسارت وارد كرد

معاون باغباني وزير جهاد كشاورزي گفت: براثر سرمازدگي سالجاري حدود 900 ميليارد تومان به محصولات باغي در كل كشور خسارت وارد شد .

محمد طهماسبي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود: برودت هوا و سرمازدگي ماههاي اخير به يك ميليون تن از محصولات باغي  كل كشور خسارت وارد كرده  و اين در حالي است كه اين رقم نسبت به سال گذشته 150 هزار تن كمتر است .

وي عمده خسارت وارده  به محصولات باغي را مربوط به محصولات پسته و بادام دانست و گفت: سرمازدگي اخير موجب  از بين رفتن حجم بالايي از پسته وبادام و ميوه هاي هسته دار مانند  زردآلو، هلو وگيلاس  شده است .

طهماسبي در مورد چگونگي پرداخت  خسارت وارده به كشاورزان گفت:  خسارت وارده به محصولاتي كه تحت پوشش صندوق بيمه كشاورزي بوده اند ، از طريق صندوق پرداخت مي شود و آن دسته از محصولاتي كه تحت پوشش صندوق نيستند ، براساس حوادث غير مترقبه وزارت كشور در حال پيگيري است .

وي  با اشاره به توليد محصولات باغي  تا پايان برنامه چهارم  گفت:  در حال حاضر حدود 14 ميليون تن محصولات باغي در كشور توليد مي شود كه اين رقم تا پايان برنامه چهارم به20  ميليون تن خواهد رسيد .

کد خبر 188693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha