به گزارش خبرگزاري مهر ، اين كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري پنج شنبه درجمع مردم فولاد شهراصفهان با بيان اين مطلب تغيير در آرايش كشور را تغيير در نحوه تصميم گيري درپشت درهاي بسته به عرصه هاي عمومي عنوان كرد.
وي افزود: امروز آقا زاده ها علاوه بر عرصه هاي اقتصادي در سياست نيزدخالت مي كنند و اين حركت انحرافي در كشوري كه هزاران شهيد تقديم كرده است به مصلحت نظام و جمهوري اسلامي نيست و من با آن مقابله خواهم كرد.
دكتر رضايي كه درسالن شهداي فولاد شهر به دعوت ائتلاف بزرگ فرزندان زاگرس سخنراني مي كرد گفت: ايران نيازمند تحول است و بايد دولتي متفاوت با گذشته شكل بگيرد تا در چهارچوب قانون اساسي بتوان تغييري اساسي در اقتصاد، مديريت ، صنعت و زندگي مردم ايجاد كرد.
وي افزود: من آمده ام تا با تشكيل دولت مردمي كار امد و عملگرا با ياري شما ملت ، كشوري سرافراز و با اقتدار در منطقه ايجاد نماييم.
دكتر رضايي گفت: دولت بايد عدالت را رعايت كند. عدالت يعني حضورهمه اقوام ايراني در اداره حكومت يعني پايان دادن به تقسيم شهروندان به درجه يك و دو و مانند دوران انقلاب و دفاع مقدس رفتار كردن.
كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري افزود: دليلي ندارد يكي دو قوم كشور را اداره كنند وساير اقوام در حاشيه نظاره گر باشند .
وي ادامه داد: دولت بايد مردمي باشد و همه اقشار بخصوص جوانان، نخبگان و بانوان در عرصه مديريت كشور حضور يابند تا با استفاده از همه ظرفيت هاي ملي بتوان در پيشرفت كشور معجزه كرد.
وي افزود: من براي ساختن كشوري پيشرفته به جوانان اعتماد مي كنم و با تشكيل دولتي كه در آن نسل هاي دوم و سوم با يكديگر همكاري مي كنند جوانان را دركشور به كارخواهم گرفت تا در بيست سال آينده ايراني توسعه يافته در منطقه ايجاد شود.
نظر شما