به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از ستاد انتخابات كروبي ، وي كه در جمع پرشور مردم مرودشت از توابع استان فارس سخن مي گفت، افزود: با توسعه صنعت كشاورزي و صنايع انسان محور بايد سطح كيفي زندگي مردم را ارتقاء داده و از شان ايراني بودن شهروندان دفاع كنيم زيرا تلاش و صداقت ايرانيان بر هيچ كس پوشيده نيست.
نامزد نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بخش اول برنامه هاي دولت خود را رفع مشكلات اقتصادي قشر هاي محروم و مستضعف جامعه و بيكاري جوانان دانست و گفت: موضوعاتي را كه تاكنون مطرح كرده ام به عنوان وعده به مردم نگفته ام بلكه به همه اين حرف ها اعتقاد و اطمينان دارم و معتقدم توان اجرايي آن را دارم.
وي افزود: مساله تامين اجتماعي و پرداخت ماهيانه 50 هزار تومان به هر ايراني بالاي 18 سال را پيگيري خواهم كرد .
كروبي اظهارداشت: من به بودجه ها و درآمدهاي دولت واقفم و مي دانم كه هيچ مشكلي از اين بابت ندارم و مي توانم در بلند مدت نيز به جذب سرمايه گذاري و توسعه صنايع بپردازيم تا مشكل بيكاري در ايران به صورت كلي حل شود.
دبير كل مجمع روحانيون مبارز با اشاره به نزديك شدن 27 خرداد زمان انتخابات گفت: همه بايد ازحق طبيعي انتخاب و تعيين سرنوشت كه نظام به آنها داده است ، استفاده كنند و با حضور خود دولت برآمده از اراده خود را انتخاب نمايند زيرا تا وقتي كه مردم پشتوانه نظام باشند، هيچگاه به اين مملكت آسيب نخواهد رسيد.
قبل از سخنراني كروبي، رسول منتجب نيا عضو شوراي مركزي مجمع روحانيون نيز در سخناني عنوان كرد: بايد توجه داشته باشيم كه در ميان اين كانديداها كه خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار داده اند شخصي را به عنوان رئيس جمهور انتخاب كنيم كه از همه دلسوزتر، خدمتگزار تر و با تجربه تر باشد.
وي با بيان اينكه كروبي درميان نامزدها بهترين و اصلح ترين است افزود : او كسي است كه حامي كاركنان، كشاورزان، جوانان، كارگزاران و اقشار كم درآمد جامعه بوده و هست و مي تواند با تجربيات گذشته و ارزشمند خود كه در طول اين سالها كسب كرده، مشكلات اين اقشار را تاحدودي حل كند.
نظر شما