به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" از كرج ، حجت الاسلام علي اكبر ايماني در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته فرديس افزود : باعث خوشوقتي است كه مردم ايران هميشه بيدار هستند و اجازه نمي دهند كسي به جاي آنها تصميم بگيرد كه نشان بارز آن همين حضور پرشور مردم در دو مرحله انتخابات رياست جمهوري است .
وي با تشكر از كساني كه در انتخابات شركت كرده اند ، تصريح كرد : شركت گسترده مردم در انتخابات به عنوان تكليف و امتحاني بزرگ ضروري است و من از كساني كه هنوز پاي صندوق هاي رأي نرفته اند تقاضا مي كنم در اسرع وقت به شعبه هاي رأي گيري مراجعه كنند .
ايماني با اشاره به ساعات پاياني انتخابات و نزديكي معرفي رئيس جمهور ايران اسلامي از طرفداران كانديداها خواست، دست از تخريب بردارند و از هرگونه اقدام منفي عليه يكديگر به شدت خودداري كنند.
وي خاطر نشان كرد : اكنون ايران اسلامي بيش از هر زمان ديگري نيازمند اتحاد و همدلي است و طرفداران كانديداها مي توانند اين همدلي را استحكام بخشند .
امام جمعه فرديس حضور گسترده مردم درانتخابات را منجر به نااميدي دشمنان اسلام به خصوص آمريكا دانست و ياد آور شد : مردم ايران كاري كردند كه آمريكا بيش از پيش در جهان به عنوان دولتي منفور و دروغگو شناخته شود.
نظر شما