پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ تیر ۱۳۸۴، ۱۱:۰۹

حداد عادل با تبريك پيروزي احمدي نژاد و مشاركت پرشور مردم:

مردم ايران مردي از جنس مردم را به رياست جمهوري برگزيدند

مردم ايران مردي از جنس مردم را به رياست جمهوري برگزيدند

غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي با تبريك حضور پرشور مردم در انتخابات و پيروزي دكتر احمدي نژاد گفت: اكنون خدمتگزاري و آبادگري در آستانه در خانه ملت ايستاده است، به اين ميهمان خوش آمد بگوييم و خانه را براي پذيرايي از او آماده كنيم.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، رييس مجلس شوراي اسلامي در آغاز جلسه علني امروز با تبريك حماسه 27 خرداد و سوم تير به ملت ايران به دليل حضور پرشور در انتخابات رياست جمهوري گفت: سرانجام پس ازماهها التهاب و تب و تاب، مردم يك هفته پس از حضور حماسي در 27 خرداد در پاي صندوق هاي راي بارديگرهمان حماسه را در سوم تير تكرار كردند و جلوه اي باشكوه از مردم سالاري ديني را به ظهور رساندند و دكتر محمود احمدي نژاد را با رايي قاطع به رياست جمهوري برگزيدند.

حداد عادل افزود: انتخابات رياست جمهوري قبل از آنكه پيروزي يك فرد باشد پيروزي يك ملت بود كه يكصد سال پيش با برپايي نهضت مشروطيت پرچمدار دموكراسي و مردم سالاري در جهان بود و امروز اين تجربه 27 ساله را به ملت و مقام معظم رهبري تبريك مي گوييم.

رييس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: همه مردمي كه به رغم توطئه ها و توصيه هاي بدخواهان در دو جمعه پياپي 60 ميليون راي را به صندوق ريختند تشكر مي كنيم و مردم با حضور انبوه خود جشن مردم سالاري ديني برپا كردند و به خانم رايس و آقاي بوش پيام دادند كه مردم ايران هوشمند تر از آن هستند كه به معلم آمريكايي احتياج داشته باشند.

حداد عادل افزود: اين پيروزي را از سوي مجلس به رييس جمهور منتخب ملت، آقاي دكتر احمدي نژاد تبريك مي گوييم و براي ايشان طلب توفيق داريم.

وي ادامه داد: مردم ايران بي اعتنا به بيگانگان و بدخواهان كينه توز و ناآگاه و محافل سياسي، تصميم خود را گرفتند و اراده خود را به كشور حاكم ساختند و به عناوين و نامه هاي سياسي كه تشكل هاي سياسي براي رقيبان انتخاب كردند، كاري نداشتند و نظريه پردازي ها و بايد و نبايدها را با انتخابي شگفتي ساز، باطل كردند و مردي از جنس مردم را به رياست جمهور برگزيدند.

حداد عادل گفت: اكنون خدمتگزاري و آبادگري درآستانه در خانه ملت ايستاده است، به اين ميهمان خوش آمد بگوييم و خانه را براي پذيرايي از او آماده كنيم.

رييس مجلس تصريح كرد: بايد اعتراف كنيم نتوانستيم ملت را بشناسيم ، بياييم با تواضع پيام ملت را درك كنيم و به آن عمل كنيم ، پيام مردم در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري آن بود كه مسوولاني مي خواهند اهل خدمت به مردم و پيشرفت كشور باشند.

وي گفت: مردم از قبيله گرايي، جناح گرايي و سياسي كاري بيزارند و اثبات كردند كه به اسلام، قانون اساسي و نظام وفادارند و ساختار شكني و افراط گرايي را تاييد نمي كنند و از جار وجنجال و لفاظي هاي پوچ و بي حاصل مي گريزند.

حداد عادل با بيان اينكه ديگر عذر و بهانه اي براي قصور در خدمت به ملت باقي نمانده است، افزود: وقت آن رسيده كه كمر همت را براي خدمت به مردم ببنديم و همت خويش را صرف پيشرفت، رفع مشكلات و تامين عدالت اجتماعي كنيم.

رييس مجلس تاكيد كرد: اگر قدر اين ملت را ندانيم و شكر آن را به جا نياوريم، فرصت خدمت از دست خواهد رفت و مردم اين فرصت را از ما سلب مي كنند زيرا ملت ما هيچگاه براي هميشه عقد اخوت نبسته است.

حداد عادل با اشاره به پايان انتخاب و نتيجه انتخابات گفت: بياييم با پيروي از بيانات حكيمانه رهبر معظم انقلاب، اختلافات را كنار بگذاريم و همه با هم با رييس جمهور منتخب ملت در حدود، وظايف و اختيارات همكاري كنيم.امروز ملت انتظار دارند از مجلس، نداي وحدت، همدلي و همكاري بشنوند و شان و منزلت مجلس را حفظ كنند.

رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين از دست اندركاران انتخابات و نامزدهاي انتخابات به ويژه هاشمي رفسنجاني تقدير كرد و گفت: آقاي هاشمي رفسنجاني همواره مورد احترام بوده و هستند.

کد خبر 199697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha