پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ تیر ۱۳۸۴، ۱۴:۳۸

مارچلو ماسترياني در برنامه سينما چهار

يكي از آثار "مارچلو ماسترياني" با عنوان "تودومودو" بزودي از برنامه "سينما چهار"به روي آنتن مي رود.

به گزارش خبرنگار تلويزيون "مهر"، فيلم "تودومودو" محصول سال 1976، ايتاليا است. اين فيلم كه يك نقد سياسي است براساس يك رمان نوشته "اسكياف" ساخته شده است. داستان اين فيلم درباره يك ريس جمهور است كه به قتل مي رسد.

اين فيلم به كارگرداني "پتري" ساخته شده است و "مارچلو ماسترياني" در آن بازي مي كند. همچنين موسيقي اين فيلم توسط "انيوموريكونه" آهنگسازي شده است.

گفتني است، "مارچلو ماسترياني"، در سال 1924 به دنيا آمد. پدر وي فرش فروش بوده و دوران كودكي اش در رم سپري شده است. وي اولين فيلم خود را در سال 1947 بازي كرد. در كل "ماسترياني" در بيش از 120 فيلم به ايفاي نقش پرداخته است است. اين بازيگر به نام  در ده فيلم همبازي "سوفيا لورن" بود. اين دو از زوج هاي خوب هنري به حساب مي آمدند.

وي دو بار جايزه بازيگري را در كن از آن خود كرد و سه بار نامزد اسكار شده است. وي در سن 72 سالگي در آپارتمان اش واقع در پاريس فوت كرد.

"مارچلو ماسترياني" در زمان جنگ جهاني دوم از اردوگاه كار اجباري نازي ها فرار كرده بود.

گفتني است اين فيلم به زودي در برنامه "سينما چهار" ساعت 20:30 از شبكه چهارم سيما به روي آنتن مي رود.

کد خبر 199814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha