اميني در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" افزود: صحنه رقابت هاي انتخاباتي در مردم سالاري ديني بر خلاف دموكراسي هاي غربي، عرصه پيروزي و شكست كانديداها نيست، بلكه ميدان مسابقه خدمتگزاري و نوكري مردم است.
وي ادامه داد: حاكم كردن ادبيات شكست و پيروزي بر فضاي انتخابات در يك حكومت الهي در تضاد با باورها و ارزش هاي سياسي مردم سالاري ديني است و نتيجه اي جز توسعه شكاف هاي اجتماعي و سياسي و بر هم زدن وحدت و انسجام كه شعار محوري سال 84 است ، نخواهد داشت.
اميني با تاكيد بر اينكه "دولت و بدنه اجرايي كشور بايد عرصه تفاهم و همگرايي ملي و تجلي تحقق خواست و اراده ملت باشد"، متذكر شد كه دولت براي دستيابي به اين هدف بزرگ، محل حضور انديشمندان، متفكران و مديران دلسوز، بدون در نظر گرفتن دوري ها و نزديكي هاي سياسي است و همه بخش هاي مديريت كشور بايد به دولت كمك كنند.
سخنگوي انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر كشور، در ادامه نقش مردم و جنبش دانشجويي در به وجود آمدن دولت مقتدر اسلامي را افزايش سطح نظارت و ظرفيت انتقادي خود بر مناسبات و حوزه تصميم سازي و تصميم گيري دولت دانست و تاكيد كرد : دولت آينده بايد عدالت محوري، سياست گذاري بر اساس برابري هاي اجتماعي و سياسي ، عدم تقسيم ايرانيان به شهروند درجه يك و درجه دو و نيز تحقق واقعي شعار ايران براي همه ايرانيان را در برنامه هاي خود داشته باشد.
اميني گفت : دانشجويان به عنوان چشم نگران و بيدارحقيقي مردم هستند و در اين مسير اعتماد اجتماعي به دانشگاه و در اختيار داشتن ابزارهاي علمي و آكادميك را براي اصلاح دروني و پالايش سيستم به كارخواهد گرفت.
وي افزود : گفتمان انتقادي مهم ترين رسالت، مسووليت و حق جنبش دانشجويي و دانشگاهيان در رابطه با محيط سياسي، اجتماعي و مديريتي كشور است و هر عاملي كه اين ظرفيت انتقادي را محدود نمايد، چه از طرف دولت و چه از جايي ديگر، بايد برطرف شود.
نظر شما