علی حیدر عبدی پور در حاشیه این انتخابات در گفتگو با خبرنگار مهر با تشکر از حضور همکاران عضو سازمان نظام مهندسی در انتخابات کمیته های تخصصی معماری، مکانیک و کمیته بازرسی گاز استان، اظهار داشت: این انتخابات طی امروز دوشنبه سی ام بهمن ماه برگزار شد.
وی افزود: طبق ماده 78 آئین نامه قانون نظام مهندسی هیئت مدیره نظام مهندسی استان موظف به تشکیل گروههای تخصصی در رشته های اصلی عمران، معماری، مکانیک، برق، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک است.
رئیس سازمان نظام مهندسی استان لرستان با بیان اینکه در این راستا انتخابات در رشته های نقشه برداری، شهرسازی و برق انجام شده است گفت: همچنین نتایج انتخابات دو رشته معماری و مکانیک نیز حداکثر ظرف مدت زمان 24 ساعت اعلام می شود.
عبدی پور یادآور شد: کمیته تخصصی عمران نیز با توجه به آمار اعضای این رشته در جلسه مجمع عمومی که در اسفندماه امسال برگزار می شود، تعیین خواهند شد.
وی همچنین از همکاری حراست سازمان نظام مهندسی در راستای برگزاری انتخابات سالم تقدیر کرد و یادآور شد: انتظار داریم که در موارد مشابه دیگر از جمله فعالیتهای و برنامه های سازمان نظام مهندسی استان شاهد همکاری و مشارکت جدی اعضا باشیم چرا که تفکر هیئت مدیره جدید به کارگیری توانمندی همه اعضا در راستای رسیدن به اهداف سازمان است.
نظر شما