به گزارش خبرگزاري مهر، فرشاد سلطانی در تشریح اقدامات انجام شده از سوی این اداره اظهار كرد: در این مدت احداث و آسفالت آیلند در ابتدای محور سبزوار - سلطان آباد به طول 700 متر و زیرسازی رمپ های ورودی و خروجی تقاطع سنگرد و شهر سوخته به میزان سه هزار و 600 متر مکعب انجام شده است.
سرپرست اداره راه و شهرسازی سبزوار افزود: هشت هزار و 400 مترمربع لکه گیری در راههای حوزه استحفاظی شهرستان انجام شده و شن ریزی در دو کیلومتر راه روستایی بادآشیان و اجرای ماسه آسفالت در محور قديم كاشمر به میزان 3.2 کیلومتر نیز انجام شده است.
سلطاني از نصب 35 عدد تابلو در آیلند محور سبزوار- سلطان آباد خبر داد و گفت: 330 مورد تعمیر و مرمت تاسیسات و علائم ایمنی، 8 مورد تعمیر چراغ های چشمک زن و شستشوی هشت هزار و 200 عدد از علائم محورهای بردسکن، سلطان آباد، باندهاي جنوبی و شمالی نیشابور صورت گرفته است.
وي افزود: همچنین در فصل پاییز امسال 631 هزار و 670 متر مکعب برفروبی و یک هزار و 300 تن شن و نمک پاشی در راههاي شهرستان انجام شده است.
نظر شما