پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۳۹۱، ۱۹:۲۶

سیاوش پور خبر داد:

ایجاد ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی در دادگستری سمنان

ایجاد ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی در دادگستری سمنان

دامغان - خبرگزاری مهر: رئیس کل دادگستری استان سمنان از ایجاد ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی در این استان خبر داد و گفت: این امر در راستای ابلاغیه رئیس قوه قضاییه انجام شد.

احمد سیاوش پور در حاشیه افتتاح نخستین ساختمان شوراهای حل اختلاف استان سمنان در شهرستان دامغان به خبرنگار مهر اظهار داشت: ستاد ویژه پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی به صورت رسمی فعالیت خود را در مرکز استان آغاز کرد.

وی اضافه کرد: همچنین شعبه هایی به منظور رسیدگی به جرائم انتخاباتی در شهرستان های استان سمنان تشکیل می شود.

رئیس کل دادگستری استان سمنان خاطر نشان ساخت: رئیس این ستاد در استان به ریاست مدیر کل دادگستری و در شهرستان ها با مسئولیت رئیس دادگستری و دادستان خواهد بود.

سیاوش پور هدف از ایجاد این ستاد را رسیدگی به جرائم انتخاباتی ذکر کرد، و گفت: این ستاد با تشکیل شعبه های ویژه و خارج از نوبت به پرونده های جرائم انتخاباتی رسیدگی خواهد کرد.

ورود 6 هزار پرونده قضایی هر ماه به دادگاه های استان سمنان

رئیس شورای قضایی استان سمنان از ورود ماهیانه به طور میانگین شش هزار پرونده قضایی به دادسرا ها و دادگاه های استان سمنان خبر داد و گفت: از این تعداد سه هزار پرونده به دادسراها و مابقی به دادگاه ها وارد می شود.

سیاوش پور با بیان اینکه وقت رسیدگی به پرونده های قضایی در دادسراها و دادگاه های استان سمنان با تلاش و جدیت قضات به روز است اضافه کرد: هیچگونه مشکلی در رسیدگی به پرونده های قضایی در این استان وجود ندارد.

وی زمان میانگین رسیدگی به پرونده های قضایی در محاکم تجدید نظر استان سمنان را به روز بیان کرد.

رئیس کل دادگستری استان سمنان در خاتمه گفت: امیدواریم با رسیدگی به موقع به پرونده های قضایی توانسته باشیم رضایت مردم را جلب کنیم.

کد خبر 2002013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha