پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ تیر ۱۳۸۴، ۱۶:۰۳

اولين جشنواره تابستاني روزنامه گنبدكبود آغاز شد

نخستين جشنواره تابستاني روزنامه نوجوانان گنبدكبود آغاز شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"،  اين جشنواره با هدف غني سازي اوقات فراغت نوجوانان و بالا بردن مهارت هاي آن ها در زمينه انجام امور فرهنگي، اجتماعي و ورزشي برگزار مي شود. جشنواره تابستاني گنبد كبود به بخش هاي گوناگوني تقسيم مي شود كه از ميان آنها مي توان برپايي مسابقات عكاسي، كاريكاتور، طنز نويسي، داستان و شعر را نام برد. اين جشنواره همچنين شامل برگزاري يك دوره مسابقات ورزشي است كه شامل دو رشته فوتبال و پينگ پنگ است.

علاقه مندان نوجوان به شركت در اين جشنواره مي توانند حداكثر تا پايان 16 تيرماه با شماره تلفن 8708749 تماس بگيرند.

در ضمن روزنامه نوجوانان گنبد كبود در پايان به برگزيدگان اين جشنواره جوايز نفيسي اهدا خواهد كرد و نمايشگاهي از مجموعه آثار اين عزيزان برگزار مي كند.

کد خبر 200361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha