پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۳۱

احمدي خبر داد:

اجرای پروژه اصلاح نژاد دام سنگين در بیش از 90 روستای استان سمنان

اجرای پروژه اصلاح نژاد دام سنگين در بیش از 90 روستای استان سمنان

سمنان-خبرگزاری مهر: مدير امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برگزاری پروژه اصلاح نژاد دام سنگين روستايي(گاو) از سال 86 در سطح 97 روستا با ظرفيت هفت هزار و 875 راس گاو خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدي احمدي صبح شنبه در نشستی با خبرنگاران در محل جهاد کشاورزی استان سمنان ضمن اشاره به اجرای پروژه اصلاح نژاد دام سنگين روستايي در سطح 97 روستایی با مشاركت دو هزار و 52 دامدار در سطح این استان گفت: اين طرح كه با هدف افزايش كيفيت و كميت توليدات دامي از طريق عمليات اصلاح نژادي برای افزايش درآمد دامداران انجام شده است.

وی افزود: این طرح در طي شش سال 27 هزار و 17 راس گاو را تحت پوشش طرح قرار داده است.

مدير امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه در اين طرح عملياتي از جمله ثبت مشخصات، تلقيح مصنوعي و ركوردگيري دام شامل (ركوردگيري وزن گوساله در زمان تولد، انجام هشت بار ركوردگيري شير در طول يك دوره شيردهي) انجام شد افزود: هشت میلیارد و 869 ميليون ريال از محل اعتبارات ملي هزينه شده است.

احمدي گفت: از محل اعتبارات سال 90 در سالجاری اين عمليات بر روي دو هزار و 543 راس دام سنگين انجام شد كه منجر به صدور 281 فقره شناسنامه، انجام هشت هزار و120 فقره ركورد گيري و یک هزار و24 مورد تلقيح مصنوعي شده است.

وی گفت: در راستاي اين طرح، پروژه تعيين هويت و ژنوتايپينگ شتر نيز از سال 88 در استان شروع شد كه به ميزان 480 ميليون ريال از محل اعتبارات ملي هزينه شده است.

مدير امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بيان كرد: در اين پروژه تاكنون تعداد 25 فقره كارت شناسايي شترداري براي شترداران استان صادر و یک هزار و300 نفر از شترهاي گله هاي مردمي تعيين هويت و شناسنامه دار شده است.

احمدي در خاتمه افزود: براي اولين بار در استان سمنان 200 نفر از شترها با هدف شناسايي شترهاي برتر با قابليت توليد گوشت و شير بيشتر مورد خونگيري و تعيين ژنوتايپ قرار گرفته اند كه پس از شناسايي شترهاي داراي ژن هاي برتر از آن ها در سطح گله هاي مردمي استفاده خواهد شد.
 

کد خبر 2004371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha