پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ تیر ۱۳۸۴، ۱۳:۱۶

رييس كميته تحقيق و تفحص از آموزش و پرورش در گفتگو با "مهر":

افت تحصيلي دانش آموزان در دوره وزارت حاجي مشهود است

افت تحصيلي دانش آموزان در دوره وزارت حاجي مشهود است

رييس كميته تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش گفت: افت تحصيلي دانش آموزان در بسياري از شهرستانها از سوي نمايندگان مجلس مورد تاكيد قرار گرفته و بر همين اساس اين موضوع از اهم مواردي است كه در تحقيق و تفحص از آموزش و پرورش دنبال خواهيم كرد.

هادي دوست محمدي با اشاره به 9 محور تعيين شده از سوي مجلس براي انجام تحقيق و تفحص از آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر"، افزود: يكي از مسائلي كه خيلي مهم به نظر مي رسد و در اولويت اول كميته مذكور قرار دارد، مساله انتصاب مديران در اين وزارتخانه است.

وي گفت: به نظر مي رسد انتصاب مديران در آموزش و پرورش بر اساس شايسته سالاري صورت نگرفته ، بلكه بيشتر روابط سياسي و حزبي در انتصاب مديران مدنظر واقع شده است.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس حذف معاونت پرورشي را از ديگر موارد مهم در تحقيق و تفحص دانست و افزود: بايد بررسي شود كه چرا معاونت پرورشي مورد بي مهري قرار گرفته و در نظام تعليم و تربيت تضعيف شده است.

دوست محمدي در خصوص محدوديت زماني براي تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش و پايان عمر دولت فعلي، گفت: تمام تلاش اعضاي كميته اين است كه تحقيق و تفحص در زمان دولت آقاي خاتمي به نتيجه برسد و اگر اين گونه شود، قطعا از مسئولان خواهيم خواست در صحن مجلس حاضر شده و به سئوالات نمايندگان پاسخ دهند.

وي در عين حال متذكر شد كه هدف از طرح تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش، در وهله اول شناخت نواقص و تقويت ضعفها در دولت آينده است.

کد خبر 200444

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha