امین مقومی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اکنون دوره ششم هیئت مدیره در حال برگزاری است بیان کرد: سازمان نظام مهندسی با 2 هزار و 600 نفر در هفت رشته تخصصی در حال فعالیت است.
وی ادامه داد:حدود نیمی از این افراد در نظام مهندسی دارای پروانه اشتغال هستند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم بیان کرد: سال گذشته 2 هزار نفر عضو در سازمان نظام مهندسی بود که طی یکسال 600 نفر اضافه شدند و یک مرحله آزمون برای پروانه اشتغال برگزار شد و در آن آزمون چهار رتبه برتر کشوری نیز کسب شد و در اسفند ماه نیز مرحله بعدی آزمون برگزار می شود.
وی گفت: یکی از وظایف هیئت مدیره ارتقای سطح آموزشی شاغلان است که در این راستا به رایگان شدن آموزش برای مهندسین اقدام شده است و کلاس های توجیهی نیز برای مهندسینی که به تازگی وارد حرفه می شوند برگزار می شود.
مقومی با اشاره به اینکه عملکرد آموزشی سازمان در حال ارتقا است ادامه داد:دوره های آموزشی برای مجریان گاز برگزار شده است،همچنین دوره ای نیز برای پرسنل برگزار شده و تعاملی نیز با پارک علم و فناوری داشته ایم.
مقومی به مهر خبر داد:
ارائه آموزش های رایگان به مهندسان قمی/ارتقای عملکرد آموزشی سازمان نظام مهندسی

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم از ارتقای عملکرد آموزشی سازمان نظام مهندسی در این استان خبر داد.
کد خبر 2005810
نظر شما