پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۸:۳۶

شرف الدین اعلام کرد:

110 هزار خانواده مازنی در طرح رحمت شرکت کردند

110 هزار خانواده مازنی در طرح رحمت شرکت کردند

بابلسر - خبرگزاری مهر: مدیرکل بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: 110 هزار خانواده استان در چند سال گذشته تحت آموزشهای طرح رحمت قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شرف الدین عصر دوشنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان بر هم افزایی و تلاش مسئولان در جهت حفظ کیان خانواده تاکید کرد و گفت: ثمره فعالیت و برنامه همه افراد جامعه و مسئولان دستگاه های اجرایی باید در جهت تعالی خانواده باشد.

وی ارتقاي سطح فرهنگی و شناخت جایگاه زن و مرد در بین افراد جامعه را مهم دانست و تصریح کرد: تقویت مدیریت زنان در خانه با حفظ احترام مردان به عنوان سرپرست، باعث سهولت امور خانواده و تحکیم روابط اعضاي آن می شود.

شرف الدین گفت: اگر زنان به ظرفیت و جایگاه واقعی خود در خانواده و جامعه پی ببرند یقینا شاهد دستاوردهای بهتر و مهمتری در خانواده های مازندرانی خواهیم بود که رشد سریع تر در آمار ازدواج و کاهش طلاق از جمله نتایج آن است.

وی شاخصه یک جامعه شیعی را وجود خانواده متعادل اعلام داشت و تصریح کرد: از سال 1385 در مازندران آموزش خانواده ها با رویکرد دینی و بر اساس قرآن و سیره معصومین با عنوان طرح رحمت اجرا شد.

شرف الدین افزود: تاکنون حدود110هزار خانواده در تمام شهرستان های استان در طرح رحمت تحت آموزش قرار گرفتند.

نیمی از جمعیت سه میلیونی مازندران را زنان تشکیل می دهند.

 

کد خبر 2006258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha