به گزارش خبرنگار مهر محمد حسن طریقت منفرد شامگاه چهارشنبه در سومین همایش بین المللی کاهش بار حوادث ترافیکی در شیراز گفت: آموزش و اطلاع رسانی گسترده می تواند از توسعه و افزایش تخلفات رانندگی و در کنار آن سوانح رانندگی جلوگیری کند.
وی تصریح کرد اما در این میان باید توجه داشت که ساخت یک تیزر تبلیغاتی و پخش آن در صدا و سیما نمی تواند به تنهایی تاثیر مثبتی در جامعه داشته باشد.
سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالها پیش در یکی از کشورهای خارجی فیلمی را برای استفاده از کمربند ایمنی ساخته بودند یادآور شد: در این فیلم قوی ترین مرد دنیا در آن زمان را نشان دادند که در یک خودرو نشسته و زمانی که این خودرو با سرعت 40 کیلومتر در ساعت ترمز می کند این مرد قدرتمند به داخل شیشه پرتاب می شود.
وی افزود: تاثیر این فیلم به حدی بود که قبل از شروع اجباری شدن بستن کمربند ایمنی در آن کشور 80 درصد از مردم استفاده از کمربند ایمنی را جدی گرفتند.
طریقت منفرد با اشاره به اینکه استفاده نادرست از بیمه نیز از جمله مباحثی است که تخلفات رانندگان را افزایش داده است، گفت: بحث بیمه در سراسر جهان مطرح است اما در کشور ما توجه به نکات ریز این مجموعه انجام نشده است.
سرپرست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امروز خودروهای سنگین در جاده های کشور هر کاری را که دلشان بخواهد انجام می دهند چرا که پشتوانه بیمه را دارند در حالی که نباید خودرو سنگینی را که ساخت آن به بیش از 40 سال قبل باز می گردد این گونه بیمه شود.
وی تاکید کرد: سلامت خودرو نیز باید مد نظر قرار داده شود که متاسفانه در کشور ما سلامت و ایمنی خودروها کمتر مورد توجه قرار گرفته و در اکثر حوادث عوامل انسانی را مقصر می دانیم.
نظر شما