پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۱۲

درختکاری رئیس جمهور با شعار زنده باد بهار/مشائی:همه ما بهاری هستیم

درختکاری رئیس جمهور با شعار زنده باد بهار/مشائی:همه ما بهاری هستیم

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور همزمان با هفته درختکاری در مراسمی در مجموعه سعدآباد شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، محمود احمدي‌نژاد در مراسم كاشت درخت صلح و دوستي و افتتاح بوستان غيرمتعهدها كه با شعار «به اميد روز استقبال از بهار انسان‌ها در جهان» با حضور سفرا و مسوولان دفاتر نمايندگي‌هاي كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در مجموعه سعدآباد تهران برگزار شد با بيان اينكه اين برنامه برنامه‌اي زيبا، انساني و سرشار از درس‌ و ارزش‌هاي فراوان است، اظهار داشت: امروز دور هم جمع شديم تا به نشانه همبستگي، همراهي و همگرايي براي رسيدن به صلح و امنيت پايدار در سايه توحيد و عدالت براي همه بشريت درخت بكاريم و تعهد خود را در پاسداري از عظمت و كرامت انسان ، پاكي و دوستي بار ديگر به نمايش بگذاريم.

وی با بيان اينكه اگر همه انسان‌ها در مسير صلح و عدالت و خدمت به يكديگر باشند زندگي زيبا و دوست داشتني خواهد شد، تصريح كرد: امروز با هم درخت مي‌كاريم و به دنيا اعلام مي‌كنيم كه صلح و عدالت مطالبه همه ملت‌هاست و به فضل الهي به زودي با مشاركت همگان در سراسر زمين محقق خواهد شد.

رييس جمهور در پايان اظهار اميدواري كرد؛ تا مراسم امروز نشاني از پايان زمستان بشر و آغاز بهار بشريت باشد.

احمدي‌نژاد سخنان خود را با بيان زنده باد بهار و زنده باد صلح و عدالت جهاني به پايان برد.

همچنین در این مراسم که مشائی نیز حضور داشت با بيان اينكه امروز كاشت درخت صلح و دوستي يك اقدام نمادين و آشكاري است كه نشان مي‌دهد همه ما بهاري هستيم و به استقبال بهار مي‌رويم گفت: ما زندگي بهاري را براي همه ملت‌هاي جهان خواستاريم .
 

رييس دبيرخانه جنبش عدم تعهد با بيان اينكه امروز مفتخريم تا در يك برنامه لطيف، زيبا، معنوي و ‌آسماني حضور داريم، گفت: شايد بشود اينگونه توصيف كرد كه درخت، حلقه اتصال زمين به آسمان است.

وي اظهار داشت: امروز به صورت نمادين صلح، دوستي، مودت، برادري و برابري جهاني ملت‌ها را در سرزمين ايران به عنوان مهد تمدن و زندگي باشكوه انساني در كنار يكديگر پاس مي داريم به اميد روزي كه پاسداشت ارزش‌ها، خوبي‌ها و لطف و صفا در سراسر جهان همگاني شود.

 رحيم مشايي گفت: بشريت اگرچه به ناچار حيات را در زمين با پراكندگي آغاز كرده است، اما اين پراكندگي و تفارق اصالت نداشته و روند زندگي و حيات انسان‌ها آشكارا نشان مي‌دهد كه اين پراكندگي موقتي است و مسير حركت انسانها از ابتدا به سمت با هم بودن و يكپارچگي است.

رييس دبيرخانه جنبش عدم تعهد با اشاره به اينكه انسان‌ها در حيات خود به سوي يكديگر در حال حركتند و آنچه اصالت دارد اتحاد و يكي بودن است، خاطرنشان كرد: در اين مسير شكوهمند ، انسان‌ها گرد هم مي‌آيند و آينده را بايد همايش انسان‌ها ناميد، چرا كه انسان‌ها به هم و براي هم خواهند آمد؛ با هم بودني براي هم بودن.

مشايي با بيان اينكه جهان امروز بيش از گذشته اين فرايند را درك كرده و قضاوت روشن‌تري نسبت به فرداي بشر دارد، اظهار داشت: جامعه بشري هم نيازها را به خوبي مي‌شناسد و امروز به خوبي مي دانيم كه آنچه از آن به عنوان تضمين همه خوبي‌ها و زيبايي‌ها مي‌توان ياد كرد در گرو با هم بودن و براي هم بودن است.

وي با بيان اينكه امروز با كاشت درخت به استقبال بهار مي‌رويم، اظهار داشت: به استقبال بهاري مي رويم كه مهمترين پيام آن تجديد حيات آفرينش و بروز و ظهور مجدد توانمندي‌ها و زيبايي‌هاي انسان‌هاست.

رييس دبيرخانه جنبش عدم تعهد با بيان اينكه اگر بهار طبيعت چرخشي بوده و در فرايند آن مجدداً شاهد پاييز هستيم، اين براي درك بهتر انسان‌ها از نظام آفرينش الهي است، گفت: پاييز و زمستان به خودي خود اصالتي ندارند، بلكه هر دو از آن جهت داراي معنا هستند كه وجود بهار از آنها درك مي‌شود و در حقيقت زمستان صحنه‌اي است كه در غيبت بهار اتفاق مي‌افتد تا ما قدرشناس بهار باشيم و در جريان مستمر بهاري غفلت‌ها ما را فرا نگيرد.

 رحيم مشايي با بيان اينكه انسان مامور آفرينش و به ظهور رساندن توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي خويش است، اظهار داشت: در بهار، شاهد رويش هستيم و آنچه كه مهم‌تر، بزرگ‌تر و زيباتر از بهار طبيعت است، بهار انساني مي باشد كه در آن پاييز و زمستان موضوعيت نداشته و بهار انساني بهاري هميشگي است چرا كه در آن هميشه فرصت آفرينش و بروز ظرفيت‌ها وجود دارد؛ از اين رو بهار انساني بهاري هميشگي است.

وي ادامه داد: آنان كه در مرتبه حيات انساني گوي سبقت از يكديگر ربوده و در خط وصال پروردگار هستند در حقيقت داراي ظرفيت‌هاي بيشتري براي خلق و آفرينش هستند.

رييس دبيرخانه جنبش غيرمتعهدها تصريح كرد: در انديشه اسلامي شيعي هنگامي كه سخن از آمدن امام زمان(عج) به ميان مي آيد كه مي‌خواهد جهان را پر از عدل و داد كند با تعابير گوناگوني عنوان مي‌شود كه شايد زيباترين تعبير از آن اين است كه وقتي مي‌خواهيم به امام زمان(عج) سلام بدهيم مي گوييم سلام به بهار انسان‌ها و خرمي دوران‌ها و انسان‌ها.

 رحيم مشايي با بيان اينكه تمام تلاش‌هاي انسان‌هاي الهي در مكاتب گوناگون به ارمغان آوردن بهار براي بشر بوده است ، گفت: بدي‌ها ، زشتي‌ها، خصومت‌ها و دشمني‌ها از لحاظ ذاتي جايگاهي ندارد و تنها نشانه نبود دوستي‌ها هستند و همه انسان‌هاي شريف هستند و مصلحان بشري كوشيده‌اند كه خوبي‌ها را در جهان به اهتزاز درآورند.

رييس دبيرخانه جنبش غيرمتعهدها با اشاره به اينكه رفع بدي‌ها، كينه‌ها و دشمني‌ها از جهان يك راه بيشتر ندارد، خاطرنشان كرد: براي ريشه‌كن كردن ظلم، فساد و تباهي بايد تخم زيبايي ، نيكي و صلح و صفا در جهان بكاريم كه در اين حالت هيچ جايي براي نفرت و كينه ورزي وجود نخواهد داشت.

کد خبر 2012000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha