به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر سه شنبه با حضور امام جمعه سامان، بخشدار سامان و شهردار سامان، کارشناسان منابع طبیعی در اولین روز از هفته منابع طبیعی جشن درختکاری با کاشت 150 اصله نهال توسط مسئولین، معلمین و دانش آموزان در این مدرسه برگزار شد.
امام جمعه شهر سامان با تاکید بر فضلییت های کاشت درخت و درختکاری ، اظهار داشت: حفظ منابع طبیعی جز ضروریات است.
حجت الاسلام سید احمد میر دامادی با بیان اینکه در راستای ایجاد فضای شاداب در جامعه باید توسعه جنگل ها و مرتع در دستور کار همشهریان قرار گیرد، بیان داشت: در راستای مواظبت و نگهداری از جنگل ها و مرتع باید فرهنگ سازی در بین تمامی اقشار جامعه صورت گیرد.
وی بیان داشت: فرهنگ سازی برای مراقبت و حفاظت از منابع طبیعی باید از مکان های فرهنگی از قبیل مدارس، مساجد و ... صورت گیرد.
نظر شما