۱۵ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۳۶

آئین بزرگداشت استاد همایون خرم در بوشهر برگزار شد

آئین بزرگداشت استاد همایون خرم در بوشهر برگزار شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: آئین بزرگداشت استاد همایون خرم با حضور خانواده این هنرمند، خیل عظیم دوست‌داران این هنرمند، مسئولان بوشهر و جمعی از هنرمندان و فعالان ادبی و هنری استان بوشهر در سینما بهمن بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاد همایون خرم موسیقی‌دان و آهنگ‌ساز سرشناس ایرانی متولد سال 1309 در بوشهر  از اعضای شورای عالی خانه موسیقی ایران بود که روز 28 دیماه 1391 در بیمارستان دی تهران بر اثر سرطان روده درگذشت.

مادرش از شیفتگان موسیقی اصیل ایرانی بود و به دلیل علاقه به دستگاه همایون، نام "همایون" را برای فرزند خود انتخاب کرد. وی در سن 11 سالگی به مکتب استاد صبا راه یافت و چند سال بعد به عنوان نوازنده 14 ساله، در رادیو به تنهایی به اجرا پرداخت.

از میان آثار این آهنگساز می‌توان به قطعات "تو‌ ای پری کجایی"، "امشب در سر شوری دارم"، "ساغرم شکست‌ای ساقی"، "رسوای زمانه منم"، "آیا همه شما بی‌گناهید"، "اشک من هویدا شد"، "پیک سحری" و "آوای خسته دلان" اشاره کرد.

در ادامه برنامه‌های روز بوشهر، به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بوشهر آئین بزرگداشت استاد همایون خرم با حضور خیل عظیم دوستاداران این هنرمند، مسئولان استان و شهر بوشهر و جمعی از هنرمندان و فعالان ادبی و هنری استان بوشهر در سینما بهمن بوشهر برگزار شد.

رضا خرم فرزند استاد همایون خرم در این آئین با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این مراسم، به سجایای اخلاقی استاد خرم اشاره کرد و اظهار داشت: پدرم حرف‌های بسیار زیادی در زمینه‌ها مختلف از جمله مسائل و موضوعات اخلاقی داشت.

وی در ارتباط با مقبولیت پدرش در بین مردم و توجه ویژه به ایشان، عنوان داشت: سخن گفتن در مورد محاسن پدرم سخت است و ایشان کارهای بسیار خوب زیادی را به هنردوستان عرضه کرد که همین عاملی برای محبوبیت وی شد.

رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بوشهر نیز در این آئین از حضور خانواده استاد خرم، هنرمندان و مردم علاقمند بوشهر در این برنامه تقدیر کرد و افزود: متاسفانه در بوشهر کسی برای برگزاری برنامه‌های روز بوشهر ما را یاری نمی کند و در این زمینه مجبوریم به تنهایی برنامه‌ها را به پیش ببریم.

صدرالله محمدی باغملایی یاد و خاطره استاد خرم را گرامی‌ داشت و افزود: استاد خرم به عنوان شناسنامه و هویت موسیقی ملی ما به شمار می‌آید و نمی‌توان مرگی برای ایشان متصور شد و همواره حضور ایشان را احساس می‌کنیم.

برنامه‌های مختلف دیگری در این آئین برگزار شد که می‌توان به نواخته‌شدن سنج و دمام به عنوان موسیقی سنتی بوشهر، تکنوازی ویلن توسط گلبرگ یاسین‌زاده و علیرضا قائدی دو هنرمند نوجوان بوشهری و شروه خوانی روح‌الله صفوی هنرمند و خواننده جوان بوشهری اشاره کرد.

همچنین پخش کلیپ استاد خرم، اجرای قطعاتی از آثار ماندگار استاد خرم توسط بابک شهرکی شاگرد استاد خرم، اجرای گروه موسیقی همنوا از هنرمندان جوان بوشهری، تقدیم لوح یابود به خانواده استاد همایون خرم و یک دقیقه سکوت به افتخار استاد خرم از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

کد خبر 2012280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha