پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۲۸

حامدی:

هشت دهیاری جدید در الموت قزوین ایجاد شد

هشت دهیاری جدید در الموت قزوین ایجاد شد

قزوین- خبرگزاری مهر: بخشدار رودبار الموت غربی در استان قزوین از راه اندازی هشت دهياری جديد در اين بخش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم حامدی در این باره گفت: با صدور مجوز دهياری روستاهای قسطين لار، هريف، کاکوهستان، سنبل آباد، کارندچال، علي آّباد، ويار و يوج، از سوی وزارت کشور تعداد دهياری های بخش الموت غربی به 35 دهياری افزايش يافته است.

وی اضافه کرد: همچنين هفت روستای بالای 40 خانوار اين بخش شامل قسطين رود، ده دوشاب، لطر، سوگاه، کامان، کتکان و سيميار برای دريافت مجوز تاسيس دهياری از وزارت کشور به استانداری قزوين اعلام شده است.

حامدی در ادامه بهبود وضع زيست محيطی و کمک به شوراها در جهت رفع کمبودهای روستا و تشويق مردم به مشارکت در برنامه های دولت و اجرای پروژه های عمرانی را از جمله مهمترين وظايف شوراها اعلام کرد و گفت: به منظور اجرای دقيق سياست های پيش بينی شده و تسريع در عمران و آبادانی روستاها راه اندازی تعاونی دهياران بخش رودبارالموت غربی از جمله برنامه هايی است که در آينده نزديک اجرايی می شود.

بخش رودبارالموت غربي در استان قزوین دارای 104 روستا و سه دهستان به نام های رجايي دشت، بهرام آباد و دستجرد به مرکزيت شهر رازميان است.

بخش رودبارالموت غربي در شمالغربي استان قزوين و همجوار با استانهای گيلان و مازندران قرار دارد و از نظر کشاورزی و گردشگری دارای موقعيت مناسبی است.

کد خبر 2012430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha