به گزارش خبرنگار مهر، مراد کاظمی پیش از ظهر روز چهار شنبه در جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی در فرمانداری شهرکرد با اشاره به اینکه تلاش مسئولین برای ارائه خدمات به مردم است، اذعان داشت: اهداف پیش روی ما ارائه خدمات و ایجاد رفاه برای مردم شهرستان است و وظیفه ما خدمت به مردم است.

شهرکرد - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: زمینه اشتغال برای فارغ التحصیلان کشاورزی شهرستان شهرکرد فراهم شود.
وی افزود: برای جوانان جویای کار بخش کشاورزی شهرستان شهرکرد زمینه اشتغال فراهم شود، تا بتوان از دانش و تکنیک آنها در این زمینه استفاده ی لازم را کرد.
وی در ادامه گفت: بابکارگیری دانش آموختگان کشاورزی در بخش خصوصی و ارائه تسهیلات به آنها می توان عملکرد خوبی در تولیدات گوشتی و پروتینی و تولیدات کشاورزی داشته باشیم و این تولیدات را بالا ببریم و از نیروی جوانان تحصیل کرده بخوبی استفاده کرد.
مراد کاظمی گفت: باید از از فعالان بخش کشاورزی در روستا نیز حمایت شود.
ارائه تسهیلات برای اجرای طرح های کشاورزی در دستور کار است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد نیز در این جلسه گفت: ارائه تسهیلات برای اجرای طرح های کشاورزی در دستور کار است.
ناصر واحد با اشاره به اهمیت توسعه بخش کشاورزی گفت: برای ایجاد اشتغال در شهرستان شهرکرد ارائه تسهیلات به طرح های کشاورزی توسط کارشناسان در شهرستان بررسی و در دستور کار است.
وی افزود: از جمله این طرحها می توان به زنبورداری، پرورش قارچ خوراکی ،پرورش گوشت مرغی و پرورش گاو شیری، پروار بندی گوساله و تولید خوراک آبزیان اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد در ادامه گفت: برای ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و افزایش تولید شیر، مواد پروتئنی و گوشت گوساله جهاد کشاورزی شهرستان مبالغی را اختصاص داده است.
وی عنوان کرد : اجرای این طرح باعث اشتغالزایی در بخش کشاوزری و افزایش سرانه تولید محصولات کشاورزی خواهد شد.
کد خبر 2012948
نظر شما