به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسين كوثري در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته شيروان با گراميداشت روز درختكاري و هفته منابع طبيعي، عنوان كرد: غرس نهال در فرهنگ اسلامي آنچنان باارزش است كه در رديف تعليم علم و ساخت مسجد قرار گرفته و در تعاليم ديني به كشت درختان و نگهداري از آنها تاكيد فراواني شده است.
وي اضافه كرد: بر اساس آموزه هاي ديني آبرساني به يك درخت ثوابي معادل رفع عطش يك مومن دارد و غرس درخت و نگهداري و زنده نگه داشتن آن، سبب سرسبزي محيط و سلامت و شادابي جامعه مي شود.
حجت الاسلام كوثري همچنين با يادآوري هفته احسان و نيكوكاري و ذكر آيات و رواياتي در اين زمينه اظهار داشت: در آستانه سال نو با كمك هاي خود قلب نيازمندان را شاد كرده و شادماني خود را تقسيم كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با محكوم كردن كشتار شيعيان هزاره پاكستان، اينگونه اقدامات را نشان دهنده عمق كينه دشمنان، با اسلام شيعي و علوي برشمرد و افزود: كشتار بي رحمانه شيعيان شهر هزاره واقع در حومه كويته پاكستان نسل كشي محسوب مي شود و متاسفانه دولت پاكستان نيز در تامين امنيت جاني شيعيان اين كشور ضعيف عمل مي كند.
خطيب نماز جمعه شيروان به خاك و خون كشيده شدن مردم پاكستان، سوريه و بحرين و سكوت مجامع به اصطلاح حقوق بشر جهان را نوعي حمايت اين مجامع از تروريسم و آدم كشي دانست و تصريح كرد: اين اقدامات در واقع زمينه ساز سقوط و محو شدن اين مستكبران در تاريخ جهان است.
نظر شما