پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۲۶

سرپرست وزارت کار اعلام کرد:

عملکرد ضعیف بانک‌ها در تسهیلات‌دهی به مشاغل خانگی

عملکرد ضعیف بانک‌ها در تسهیلات‌دهی به مشاغل خانگی

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام بررسی وضعیت عملکرد بانک ها و استان ها در حمایت و ساماندهی مشاغل خانگی، گفت: دو استان لرستان و کرمان در توسعه مشاغل خانگی ضعیف عمل کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی گفت: در بخش ارائه تسهیلات به مشاغل خانگی سیستم بانکی هنوز به تعهدات خود به خوبی عمل نکرده است و در آخرین جلسه شورای عالی اشتغال، بانک ها قول داده اند به وعده خود عمل کنند ما هم پیگیر این موضوع هستیم که به اهداف در نظر گرفته شده تا پایان سال جاری دست پیدا کنیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در ستاد ساماندهی مشاغل خانگی نیز از استان ها خواسته شد تا پایان سال گزارش دقیق و مستند خود را جمع بندی کنند تا بتوانیم ارزیابی کنیم که کدام بانک ها در ارائه تسهیلات موفق بوده و همکاری داشته اند و کدام بانک ها کارکرد ضعیفی داشته اند.

وی ادامه داد: همچنین ارزیابی خواهیم کرد که کدام یک از استان ها در بخش توسعه مشاغل خانگی ضعیف تر بوده اند. البته بر اساس گزارش های رسیده، دو استان لرستان و کرمان از سایر استان ها در بخش طرح توسعه مشاغل خانگی ضعیف تر عمل کرده اند.

عباسی افزود: افزایش سرعت کارهای مربوط به ارائه تسهیلات خود اشتغالی و مشاغل خانگی توسط بانک ها ضروری است و ما تا حصول نتیجه مطلوب و مورد نظر این کار را پیگیری خواهیم کرد.

کد خبر 2014930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha