پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۷:۲۶

شعبانی:

هفدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در واحد خرمدره برگزار می شود

هفدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در واحد خرمدره برگزار می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور واحد خرمدره از برگزاری مرحله استانی هفدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه پیام نور در واحد خرمدره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود شعبانی افزود: شركت كنندگان در این مسابقات در فرهنگسرای امام خمینی این شهرستان و در دو بخش خواهران و برادران به رقابت می پردازند.

رییس دانشگاه پیام نور واحد خرمدره بااشاره به اینكه واحد خرمدره برای نخستین بار میزبان این مسابقات است، تصریح كرد: مسابقات سراسری قرآن و عترت با حضور 72 نفر شامل 36 خواهر و برادر در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، قرائت دعا، مداحی و در رشته حفظ، شامل حفظ5، 10، 20 ،30 و حفظ جزء 30 قرآن كریم برگزار می شود.

وی بابیان اینكه این مسابقات درسه بخش دانشجویان، اساتید و كاركنان از 9 مركز و واحد برگزار می شود، ادامه داد: آثار پژوهشی، ادبی و هنری این مسابقات نیز برای شركت درمرحله كشوری به میزبانی دانشگاه پیام نور استان خوزستان معرفی می شوند.

شعبانی با اشاره به اقدامات انجتم شده دربرگزاری بهتر مسابقات سراسری قرآن و عترت، افزود: تشكیل كمیته های مختلف با حضور اساتید توانمند، برگزاری نشست های تخصصی كمیته ها با مسابقه دهندگان و عوامل اجرایی سنوات گذشته، هماهنگی جهت محل برگزاری مسابقات از جمله اقدامات واحد خرمدره است.

وی ادامه داد: ستاد دانشگاه پیام نور استان زنجان، دفتر امام جمعه و فرمانداری شهرستان خرمدره در برگزاری مسابقات قرآن و عترت با دانشگاه پیام نور واحد خرمدره همكاری دارند.

 كمك زنجانیها در جشن نیكوكاری 40 درصد رشد یافت
 
معاون توسعه مشاركت‌های مردمی كمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان از رشد 40 درصدی كمك مردم خیر زنجان در جشن نیكوكاری خبر داد.

رضا حسنلو  افزود: آمار اولیه كمك‌های مردم استان زنجان در بیست و سومین جشن نیكوكاری هفت میلیارد ریال بوده است.

وی اظهار داشت: این میزان بدون احتساب كمك‌های جمع‌آوری شده در سطح‌آموزشگاه‌ها و مدارس استان، مساجد و پایگاه‌هایی است كه توسط اصناف دایر شده بود.

معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: حضور باشكوه و گرم مردم استان زنجان در جشن نیكوكاری موجب شادی خانواده‌های نیازمند شده و لبخند شادی را بر لبان آنها نشاند.

حسنلو تاکید کرد: كمك‌های جمع‌آوری شده در استان نسبت به آمار اولیه سال قبل 40 درصد افزایش یافته است.

وی افزود: به علت برودت و سردی هوا برخی از نیكوكاران و خیرین موفق به اهدا كمك‌های خود به پایگاه‌های كمیته امداد نشدند، در هفته جاری امدادگران در دفاتر كمیته امداد سطح استان، خانه انفاق، احسان و نیكوكاری آماده دریافت هدایای نقدی و غیرنقدی مردم نوع دوست استان بوده و شماره حساب سیبای 0108640426007 نزد بانك ملی و شماره مجازی 6037991199521141 نیز جهت واریز كمك‌های نقدی مردم استان اختصاص یافته است.

معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان ، بااشاره به اینكه كمك‌های نقدی به صورت وجه نقد به حساب خانواده‌ها واریز می‌شود، تصریح كرد: تفكیك هدایای غیرنقدی نیز به پایان رسیده و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در اسرع وقت در بین خانواده‌های نیازمند توزیع خواهد شد.

کد خبر 2015445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha