پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۴۷

تدابیر ویژه آتش نشانی برای جهارشنبه پایان سال/ توزیع رایگان 40 هزار خاموش کننده

تدابیر ویژه آتش نشانی برای جهارشنبه پایان سال/ توزیع رایگان 40 هزار خاموش کننده

مدیرعامل سازمان آتش نشانی با بیان اینکه این سازمان برای چهارشنبه آخر سال تمهیدات ویژه ای اندیشیده، گفت: پیش بینی می کنیم امسال دو مراسم چهارشنبه سوری داشته باشیم. مراسم نخست سه شنبه این هفته و مراسم بعدی سه شنبه هفته آینده برگزار شود، ما در این دو روز در حالت آماده باش هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا خوشزاد امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین اقدامات سازمان آتش نشانی برای چهارشنبه سوری اظهار داشت: با اقدامات فرهنگی صورت گرفته طی چند سال گذشته شرایط حوادث در تهران مطلوب شده است. تحلیل حوادث سال 89 و 90 نشان می دهد که مشکل حاد برای جامعه و سازمان آتش نشانی طی این دو سال رقم نخورده است. امیدواریم امسال نیز با شرایط بهتری روبرو بوده و جوانان و نونهالان با توجه به نکات ایمنی چهارشنبه پایان سال را کم خطر تر از سالهای گذشته پشت سر بگذارند.

وی افزود: جنس کار در سازمان آتش نشانی آمادگی است و ایستگاه های آتش نشانی طی 24 ساعت به صورت کامل در آماده باش می باشند. بطوریکه پس از اعلام حادثه در کمتر از 45 ثانیه نیروهای امدادی از ایستگاه خارج می شوند. برای پایان سال تمهیدات ویژه ای را اتخاذ کرده ایم به همین خاطر با سازمان های دیگر تعامل خوبی برقرار کرده تا مردم بدون حادثه سال جدید را آغاز کنند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی تهران اقدامات انجام شده از سوی این سازمان را به دو بخش عملیاتی و فرهنگی - اجتماعی تقسیم کرد و اظهار داشت: شناسایی محلهایی که خطرساز است را در دستور کار قرار دادیم تا تیم ها در این ایام در کدام محل ها مستقل شوند. امسال 1724 تیم عملیاتی در چهارشنبه پایان سال لایه های مختلف کلانشهر تهران را پوشش می دهند. 300 تیم در 100 ایستگاه آتش نشانی مستقر و در حالت آماده باش هستند.

وی افزود: 114 تیم نیز در نقاط پرخطر مستقر می شوند. لایه سوم مناطق میان خطر است که 631 تیم در این محل ها مستقر خواهند شد. لایه چهارم مناطق کم خطر بوده که 123 تیم در 123 ناحیه کم خطر مستقر می شوند. لایه پنجم نیز 374 محله تهران می باشد که 374 تیم عملیاتی در این مکان ها حضور دارند. 200 واحد موتورسوار هم به صورت شناور در مناطق مختلف تهران حاضر خواهند شد.

خوشزاد به حضور آتش نشانان داوطلب در این شب برای امداد رسانی اشاره کرد و افزود: سازمان آتش نشانی طی سالهای اخیر اقدامات خوبی را در جهت آموزش شهروندان و جذب آتش نشانان داوطلب داشته است. تا کنون 12 هزار آتش نشان داوطلب جذب شده اند که این افراد دوره های آموزشی را به سرعت طی کرده و آماده امدادرسانی می باشند. 5 هزار از این آتش نشانان داوطلب در شب چهارشنبه سوری در محلات حضور داشته و با خاموش کننده دستی به امدادرسانی می پردازند.

وی ادامه داد: اغلب این آتش نشانان داوطلب خانم ها هستند که بعضا در همایش آتش نشانان داوطلب حضور خواهند داشت.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی در ادامه به اقدامات فرهنگی این سازمان برای کاهش حوادث چهارشنبه سوری اشاره کرد و گفت: آموزش های مختلف و اقدامات فرهنگی را با رویکرد ایستگاه محوری در محلات دنبال می کنیم. در 11 ماهه امسال هدف کنترل حریق های مهم بود که بر اساس آمارها این روند کنترل شده است. شاید آمار حریق افزایش داشته باشد اما حریق در مراکز تجاری، مسکونی و صنعتی کنترل شده است و فقط در بخشی از آیتم ها مانند حریق سطل های زباله و معابر افزایش داشته ایم. آمار فوتی های حریق نیز کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در این زمینه تبلیغات محیطی خوبی نیز انجام شده است و سعی کردیم فضاهای تبلیغی برای آموزش شهروندان با حوادث چهارشنبه سوری افزایش دهیم. چند برنامه کودک نیز پیش بینی کرده و از دیروز 10 هزار خاموش کننده را در بین راننده ها توزیع کردیم. توزیع رایگان این خاموش کننده ها را هزینه نمی دانیم و آن را سرمایه ای برای خود می دانیم.

خوشزاد افزود: تلاش می کنیم سال آینده سنسورهای گاز مونوکسید کربن را به صورت رایگان بین مردم توزیع کنیم تا آمار حوادث گازگرفتگی کاهش یابد. امسال نیز حدود 40 هزار خاموش کننده را به صورت رایگان بین مردم توزیع کردیم. پیش بینی می کنیم امسال دو مراسم چهارشنبه سوری داشته باشیم. مراسم نخست سه شنبه این هفته و مراسم بعدی سه شنبه هفته آینده برگزار شود و ما در این دو روز در حالت آماده باش هستیم.

خبرنگاری پرسید آیا شما موافق برگزاری مراسم چهارشنبه سوری در محل هایی مشخص هستید که مدیر عامل سازمان آتش نشانی در پاسخ گفت: این کار نیاز به هماهنگی های لازم دارد اما هدف ما این است که خانواده ها در کنار فرزندان در محیطی مفرح و عاری از خطر این مراسم را برگزار کنند.

خوشزاد سپس به آمار سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته 329 عملیات از سوی سازمان آتش نشانی انجام شد که 200 مورد آن مربوط به معابر، 28 مورد فضای سبز ، 59 مورد واحدهای مسکونی، 36 مورد وسایل نقلیه و 6 مورد نیز موارد متفرقه بود در این حوادث 8 تن نیز مجروح شده و خوشبختانه هیچ کشته ای نداشتیم. امسال در حالی به استقبال این مراسم می رویم که در تهران پارس بر اثر انفجار مواد محترقه 4 نفر جان خود را از دست دادند. احتمال می دهیم با توجه به شرایط موجود امسال شاهد حوادث کمتری نسبت به سالهای قبل باشیم.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی در پایان با اشاره به افزایش 30 درصدی توان عملیاتی آتش نشانان در سال جاری خاطرنشان کرد: شناسایی محلهای دپو و نگهداری مواد محترقه وظیفه سایر سازمان ها می باشد و شهروندان در صورت اطلاع از این محل ها موضوع را به پلیس 110 اعلام کنند.

کد خبر 2015489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha