پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۵۰

نیکزاد خبر داد:

تحقق 126 درصد تعهد اشتغال در استان اردبیل/ 55 هزار نفر شاغل شدند

تحقق 126 درصد تعهد اشتغال در استان اردبیل/ 55 هزار نفر شاغل شدند

اردبیل – خبرگزاری مهر: استاندار اردبیل از تحقق 126 درصدی تعهد اشتغال دستگاه های اجرایی این استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نیکزاد ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان مجموع تعهد اشتغال دستگاههاي اجرايي استان براي سال جاری را 43 هزار و 907 نفر عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون زمینه اشتغال بیش از 55 هزار و 237 نفر در این استان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه این تعداد 11 هزار 330 نفر بیشتر از تعهد استان بوده است، یادآور شد: براین اساس استان اردبیل در تازه ترین رتبه بندی کشور در رده چهارم قرار گرفته است.

استاندار اردبیل تصریح کرد: این رقم قابل افزایش است، چراکه تا پایان سال و تا آخرین روز کاری بنا است تمام بانک های عامل تسهیلات اشتغال زایی را پرداخت کنند و این در ایجاد اشتغال و افزایش تعداد شاغلان استان تاثیرگذار است.

وی ایجاد سیستم نرم افزاری "رصد" را در افزایش تعهد اشتغال در سطح استان ها موثر دانست و تاکید کرد: راست آزمایی و ارائه آمار دقیق اشتغال از ویژگیهای این سامانه است و باید مدیران استان اردبیل نیز به صورت دقیق آمار اشتغال خود را در این سیستم وارد کنند.

نیکزاد با بیان اینکه بنا به شرایط کشور در سال جاری و نیز سال آینده تلاشها در زمینه ایجاد اشتغال باید بیشتر شود، متذکر شد: دشمن با تحریم ها و توطئه های مختلف می خواهد کشور را در زمینه اقتصادی تحت فشار قرار دهد، بنابراین باید با برنامه لازم در زمینه تولید و اشتغال اقدامات جدی به عمل آورد.

خواستار تداوم این تلاش ها در سال آینده شد و عنوان کرد: بر همین اساس تا چند روز آینده با برگزاری آخرین جلسه شورای اداری در اردبیل سه دستگاه اجرایی برتر در حوزه کارگروه کشاورزی و سه دستگاه اجرایی در زمینه کارگروه اشتغال معرفی و تقدیر خواهند شد.

وی همچنین از تشکیل کمیته فرعی اشتغال در استان خبر داد و ادامه داد: این کمیته وظیفه دارد طرح های ارائه شده به کارگروه اشتغال استان را به لحاظ بازدهی و توجیه اقتصادی بررسی و در صورت تصویب به کارگروه معرفی کند.

کد خبر 2015577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha