پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۴۱

صبور:

استعدادیابی تنها راه پیشرفت در رشته سه گانه است

استعدادیابی تنها راه پیشرفت در رشته سه گانه است

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون ورزش‌های سه‌گانه با تأکید بر اینکه اهتمام به امر استعدادیابی، یکی از نیازهای اصلی این رشته برای پیشرفت و ترقی به‌شمار می‌رود، گفت: تها پرداختن به این امر کافی نیست، بلکه باید زمینه را برای شکوفا شدن این استعدادها نیز فراهم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدعلی صبور ظهر یکشنبه در مجمع انتخابات هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان زنجان، با تأکید بر اینکه این فدراسیون برای دست‌یابی به اهداف خود، نیازمند حمایت همه‌جانبه از سوی مسئولان است، افزود: در این راستا آموزش و پرورش می‌تواند به عنوان ارگانی که از پتانسیل بالایی برخورداراست، در امر استعدادیابی و شکوفا کردن این استعدادها، فدراسیون ورزش‌های سه‌گانه را یاری رساند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه همگانی کردن این رشته ورزشی نیازمند تلاش و حمایت است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ورزش‌های سه‌گانه یکی از رشته‌های نوپا در ایران به‌شمار می‌رود، از این رو برای دست‌یابی به اهداف تعیین شده باید تلاش مضاعفی صورت پذیرد، از طرفی این رشته به دلیل ساختاری که دارد، بسیار سخت‌تر از سایر رشته‌ها است، چرا که یک ورزشکار سه‌گانه باید به سه رشته دوچرخه‌سواری، شنا و دو، اشرافیت و تسلط کافی داشته باشد.

صبور با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده بالغ بر 22 هزار  ورزشکار بیمه شده در سطح کشور داشته باشیم  افزود: خوشبختانه زنجان جزو استان‌هایی است که در این رشته حرف‌های زیادی برای گفتن داشته و ملی‌پوشان زیادی از این استان هر سال به رقابت‌های برون‌مرزی اعزام و برای ورزش سه‌گانه ایران اسلامی، افتخار کسب می‌کنند که امیدواریم این موفقیت‌ها با تغییرات جدیدی که امروز محقق شد، تداوم داشته و افزایش یابد.

رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه ایران به اهمیت اخلاق در سطح جامعه و بین جوانان اشاره كرد و گفت: معیار اصلی در این فدراسیون 'اخلاق' است و حقیقتا ورزشكاران فعال در این رشته از حجب و حیای خاصی برخوردارند و زنجان به لحاظ اخلاق ، سرآمد بوده و این ریشه در تفكرات و باورهای دینی مردم این خطه از میهن اسلامی است.صبور افزود:  20 اردیبهشت ماه سال 92 یك دوره كلاس مربیگری ویژه مردان با حضور 20 مربی فعال این رشته در كیش برگزار خواهد شد و علاوه بر این در طول سال برای برگزاری چند كلاس داوری و مربیگری نیز برنامه ریزی شده است.

در مجمع انتخابات هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان زنجان، "علی بیگدلی" با کسب 16 رأی به عنوان رئیس هیئت ورزش‌های سه‌گانه استان زنجان برای چهار سال آینده انتخاب شد.

کد خبر 2015755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha