به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسين دشتي، پس از اعلام اين انتزاع از سوي رسانههاي پايتخت، نشستي خبري تشكيل داد و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مسئولان استان يزد، منافع مردم را كه مصوبه دولت است، مي خواهند و براي اجراي آن مساعدت كامل را انجام مي دهند.
وي افزود: انتزاع طبس از يزد و الحاق آن به خراسان جنوبي از مدتها قبل مطرح شده بود و برخي مسئولان و نمايندگان آن نيز به اين امر تاكيد داشتند .
دشتي عنوان كرد: عمده دليل نيز فاصله نزديكتر طبس تا خراسان جنوبي بود زيرا طبس تا خراسان جنوبي 270 كيلومتر و تا يزد 350 كيلومتر فاصله دارد از اينرو وقت و انرژي بسياري تلف مي شد.
وي با بيان اينكه طبس بزرگترين شهرستان كشور است و به لحاظ فرهنگي غني است و در انقلاب اسلامي و حوادث بسياري نقش آفرين بوده است، عنوان كرد: به همين دليل مردم خواستار ارتقا و ساختار ويژه اي بودند كه به لحاظ سياسي، اقتصادي از امتيازات بهتري بهره مند شوند.
دشتي ادامه داد: هيئت دولت در 22 دي ماه سال 91 بر اساس قوانين تقسيمات كشوري، دو مصوبه داشت نخست آنكه طبس فرمانداري ويژه شود و دوم اينكه طبس از يزد جدا شده و به خراسان جنوبي بپيوندند.
وي با تاكيد بر اينكه يزد داراي ويژگي هاي خاص فرهنگي و اجتماعي است و خواست يزد نيز اين است كه اگر با الحاق طبس به خراسان جنوبي، امكانات بهتر و بيشتري در اين زمينه به مردم طبس تعلق مي گيرد، اين اتفاق انجام شود.
وي اين الحاق را خواسته مردم طبس اعلام كرد و افزود: اين موضوع سالها توسط نماينده اين شهرستان نيز پيگيري شده بود.
دشتي همچنين از اجراي 634 پروژه در شهرستان طبس خبر داد و يادآور شد: اين پروژه ها بين 80 تا 90 درصد پيشرفت فيزيكي داشته اند.
نظر شما